In primul rand scrie si tu corect, te rog.In al doilea rand mergi la un oftalmolog si el iti va da un tratament pentru a disparea.Asa mi s-a intamplat si mie, am mers la medic si am primit un unguent si picaturi pentru ochi.
Dar cum am scris? ce nu va place ma rog?
Calm...
1. "esit" -ul tau este de fapt iesit
2. "ulkior" se scrie ulcior
3. "oki" - se scrie ochi.
4. Dupa "oki" trebuia sa pui punct.
5. Din moment ce pui punct ( propozitia se termina) trebuie sa incepi cu majuscula (Ce sa fac?)
Deci ai avut 5 greseli intr-o propozitie de nici un rand.
Mai ai nelamuriri?
Eu sigur ca stiu cum se scrie normal dar la calculator sunt obisnuita sa scriu cu litera "k" asta nu-i o problema cred eu, si apoi am cerut sa-mi dati un sfat dar nu mustrari...
Regulamentul TPU nu accepta asemenea "prescurtari" sau ce-or fi ele.
http://imgur.com/EMRMC
Bine voi tine cont de asta..asa dar raspuns la intrebare nu mai primesc da?
Nu, nu primesti.
Clar,mersi oricum.
Sa cresti mare!
Ce pesimism!
Ce pesimism?
Adica nu-ti pasa...
Consulta dictionarul daca nu sti sa folosesti cuvintele corect.
PESIMÍSM s. n. Atitudine a omului care privește cu neîncredere viața și pe semenii săi și care consideră că toate situațiile au un deznodământ fatal; concepție filozofică, opusă optimismului, potrivit căreia răul, iluzia, suferința predomina în lume și nu pot fi înlăturate, fiindu-i inerente. ♦ Sentiment de tristețe, de amărăciune și de neliniște; stare sufletească de deprimare. – Din fr. pessimisme, germ. Pessimismus.
Pesimism nu inseamna indiferenta.
Iti raspund si la intrebare ca sa nu zici ca sunt "pesimista".
Cand am patit asta, doctorul mi-a recomandat kanamicina. (asa se scrie cu k :)))
http://www.sfatulmedicului.ro/......lmic_11579
O gasesti la farmacie.
Mersi
Cu placere
Trebuie sa astepti sa se vindece nu ai ce sa faci
P.S. scrie si uh mai corect
Sall, andra, du-te la farmacie si iti va da un tubulet cu o crema nu mai stiu exact cum se numeste aceea crema dar exista la farmacie
nu costa mult 5-15 lei mai mult nu e
Ia o lingura de lemn si ingingeo cu bricheta la coada si asteapta putin sa se raceasca si puneao incet pe ulcior
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: