Ia o lingura de lemn si ingingeo cu bricheta la coada si asteapta putin sa se raceasca si puneao incet pe ulcior
Trebuie sa astepti sa se vindece nu ai ce sa faci
P.S. scrie si uh mai corect
In primul rand scrie si tu corect, te rog.In al doilea rand mergi la un oftalmolog si el iti va da un tratament pentru a disparea.Asa mi s-a intamplat si mie, am mers la medic si am primit un unguent si picaturi pentru ochi.
Calm...
1. "esit" -ul tau este de fapt iesit
2. "ulkior" se scrie ulcior
3. "oki" - se scrie ochi.
4. Dupa "oki" trebuia sa pui punct.
5. Din moment ce pui punct ( propozitia se termina) trebuie sa incepi cu majuscula (Ce sa fac?)
Deci ai avut 5 greseli intr-o propozitie de nici un rand.
Mai ai nelamuriri?
Eu sigur ca stiu cum se scrie normal dar la calculator sunt obisnuita sa scriu cu litera "k" asta nu-i o problema cred eu, si apoi am cerut sa-mi dati un sfat dar nu mustrari...
Regulamentul TPU nu accepta asemenea "prescurtari" sau ce-or fi ele.
http://imgur.com/EMRMC
Bine voi tine cont de asta..asa dar raspuns la intrebare nu mai primesc da?
Consulta dictionarul daca nu sti sa folosesti cuvintele corect.
PESIMÍSM s. n. Atitudine a omului care privește cu neîncredere viața și pe semenii săi și care consideră că toate situațiile au un deznodământ fatal; concepție filozofică, opusă optimismului, potrivit căreia răul, iluzia, suferința predomina în lume și nu pot fi înlăturate, fiindu-i inerente. ♦ Sentiment de tristețe, de amărăciune și de neliniște; stare sufletească de deprimare. – Din fr. pessimisme, germ. Pessimismus.
Pesimism nu inseamna indiferenta.
Iti raspund si la intrebare ca sa nu zici ca sunt "pesimista".
Cand am patit asta, doctorul mi-a recomandat kanamicina. (asa se scrie cu k :)))
http://www.sfatulmedicului.ro/......lmic_11579
O gasesti la farmacie.
Sall, andra, du-te la farmacie si iti va da un tubulet cu o crema nu mai stiu exact cum se numeste aceea crema dar exista la farmacie
nu costa mult 5-15 lei mai mult nu e
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: