| GulDan a întrebat:

Mi-a recomandat farmacista alifia: URIAGE HYSEAC ca am niste gauri, cicatricii, si semne acneice... nu prea vizibile.

E bun pentru regenerare? cum il utilizez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| GulDan explică (pentru bursuc001):

Ok multumesc! Mai am o intrebare ce n-am gasit acolo cat tin pe fata crema si dupa sa ma clatesc?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru GulDan):

Cu plăcere happy

Faţa se spală ÎNAINTE de aplicarea cremei, se usucă prin tamponare uşoară cu un prosop/şerveţel ( uscat ) şi apoi se aplică crema ( care se lasă până seara, când te speli iar pentru aplicarea de seară ).

O zi frumoasă.

| RoxanaStan00 a răspuns:

Eu am un ten gras si pentru ca mi-am spart toate punctele negre am ramas cu multe cicatrici-gauri. Dupa ce am ajuns pe la medici, cel mai bun tratament care m-a ajutat sa ma vindec a fost un gel tratament natural pentru cicatrici de la Derma E. Sunt multumita de rezultate si il recomand.

| GulDan explică (pentru RoxanaStan00):

Exact asa am si eu problema de la puncte negre si cosuri am gauri pe nas...sad mi-am luat o crema cicatrizanta nu stiu cat de buna e.da mersi o sa incerc ce ai zis.