Nu pot fi mai multi nervi la o singura masea, mi s-a intamplat la fel, durerea se v-a duce peste cateva zile, daca nu va recomand sa mergeti la dentist si sa intrebati care este problema (sa nu beti bauturi reci)
Nu are voie sa te doară. Cine știe cu ce dentist ciung lucrezi tu. Mie într-o zi mi-o pus plomba definitiva. Locul anesteziei o durut, parca o zi nu am mâncat cu ea. Dar de atunci nu am avut nici o durere. 250 lei, dar am făcut înainte o radiografie la toată dantura. E praf dentistul zic eu
Si daca ar fi sa fie cealalta masea vina ar trebui sa-i platesc si pe prima masea care era buna si pe cea care era de vina?
Adică cum? Zici ca o greșit măseaua? Nu e vina lui ca tu nu i ai arătat-o pe cea problematica. Cred ca da, plătești încă o data. Normal se face film înainte, mie îmi cere asta la care merg de mulți ani.
Pai nu mi-a facut niciun film, el zice ca ar fi de vina dintele de dupa maseaua aceasta, dar eu cred ca maseaua asta are mai multi nervi si el mi-a scos doar unul
Nu se pricepe, eu știu ca o măsea are 3 canale cu nervi. Asta la care merg se pricepe, fata de unul ce lua grămezi de bani in comparație cu actualul. E tânăr? Sa nu fie care are cabinet la urgenta medicala, astia lucra prost rău.