Exact asa scrie si pe al meu.si il folosesc pentru par si pentru gene la fel ca si tine! n-are absolut nimic! si eu il folosesc succes
sarbatori fericite:*
Merci!
Nu am probleme cu matreata. ricin folosesc pentru cresterea parului Am avut probleme cu matreata si mi-am luat un sampon cu propolis care mi-a facut foarte bine. :*
Si eu am folosit si inca folosesc ricin extern, la radacinile firelor de par chiar daca are specificatie de uz intern si nu mi s-a intamplat nimic rau.
Eventual o greseala de tipar.
Si eu folosesc deoarece am matreata in cap si am un obicei ca sa-mi dau cu unghia si mi se ia coaja cu tot cu piele.
De ceva timp folosesc nizoral, un sampon pentru diferite bolii. Se poate folosii si pentru bube pe fata etc. Destul de mic si scump (50 LEI, 60 ml).
Iti dau un sfat, daca ai probleme cu matreata cumpara-l. Nu o sa iti para rau.
Sarbatori Fericite.
Pa, pa.
Nu se intampla nimic, stai linistita! uleiul de racin este ff bun si nu iti face rau chiar daca nu mentioneaza de uzul extern :*!
Stai linistita nu iti face nici un fel de rau.nu scrie pentru ca este si pentru uz intern! scrie clar "scrie mod d administrare intern : pentru adulti 1-2 linguri" si extern pentru scalp, unghii, pleoape.( nu stiu de ce nu scrie si pe al tau).
Deeaandreea9156 întreabă: