| Elelena65 a întrebat:

Mi am sucit gatul și ma doare destul de tare în partea stânga a gatului dar ma doare și cu cap cu tot. Este normal să mă doară și partea stânga a capului de la asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti putin cam ipohondra.
Mergi la doctor daca te doare ceva!

| annonimaaaa555 a răspuns:

E normal. Îți trece

| Kufu95 a răspuns:

Am hotărât să răspund într-un mod serios având în vedere că tu pui întrebări undeva unde lumea nu poate știi exact ce stare de sănătate ai și multă lume de aici nu se ocupă cu medicina, îți spun de acum treaba asta, să nu aștepți că vrei primi răspunsuri minune, cu cât întârzi mai mult la doctor, dacă vezi că o problemă persistă cu atât va fi mai rău.

| gabicoo a răspuns:

Nu te mai uita după bărbați însurați. Te-a blestemat careva.

| ReddY25 a răspuns:

Du-te cât mai repede la medic

| gllopel a răspuns:

Ai acolo un nerv rasucit, poate si o vena. De aia te doare capul. Mergi cat mai repede la medic. Chiar la urgente. Poate e nevoie de un masaj care sa le indrepte. Numai medicii si asistentii stiu sa faca asta ca sa nu fie mai rau.

| Elelena65 explică (pentru gabicoo):

Ce?