Da faci o mare prosti infometandute, si nu e bine sa elimini carnea pentru ca desi slabesti nu dai jos grasime ci masa musculara sigrasimea ramane incearca sa ai 5 mese pe zi bogate in proteine (carne pui, peste, oua)slaba in carbo si grasimi.Merele nu sunt bune seara, nici un fruct nu e bun seara pentru ca au carbo si tu nu mai folosesti energia furnizata de ei si se pune pe solduri. Porumbul este bun pentru ca are fibre si fibrele ajuta la arderea grasimilor.Incearca sa incluzi si fulgi de ovaz dimineata.Bafta.
Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai, pentru ca să vedem dacă e necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Oricum, NU vei putea slăbi 4 kg într-o săptămână!
Poate într-o lună ( dacă ai noroc ), DEPINDE cum "reacţionează" organismul tău...
Toate cele bune.
Eu ti-as recomanda Dieta Dukan ( http://dietadukan.ro/ )
Poti manca cat doresti din alimentele specifice dietei. Eu am slabit 4-5 kg intr-o saptamana jumatate si de asemenea am si cunostinte care au dat si 20 kg in 3 luni. Daca poti incearca, daca nu mult fa sport, ti-as recomanda sa mergi la sala, poate incerci sa faci aerobic, exercitii pe banda, bicicleta, stepper. eu asa ma mentin acum :D bineinteles am si o alimentatie destul de sanatoasa
20 kg in 3 luni? Eu am dat jos 12 kg de pe data de 17 iulie pana acum. Sunt deja la faza de croaziera ( a 2-a )
Infometarea e o prostie, plus ca daca slabesti cateva kg ai sa le i-ei inapoi dupa un timp. Te sfatuiesc sa incerci produsele Herbalife, are milioane de rezultate exceptionale daca te intereseaza cu adevarat lasa-mi un mesaj si iti dau mai multe detalii.
Mario1996 întreabă: