Evident ca si exercitii, dar ti-am zis, exercitii de baza, NU prostii gen flotari si abdomene
Cu flotari nu pune NIMENI muschi
Cu exercitiile astea pui muschi :
http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/exercitii-valoroase/
Sa nu-ti lipseasca nici un exercitiu de acolo
p.s. : eu ma multumesc cu alea din carne, branza, oua, etc., ca eu am 5 mese pe zi, am zile cand depasesc 1 kg de carne :D
Ca sa pui muschi faci maxim 8 repetari pe serie ( nu 100 ) cu greutate mare ( daca poti peste 8 repetari, maresti greutatea ).
Si lucreaza pe grupe, organizat, O GRUPA pe saptamana, nu "multe altele", fa doar EXERCITII DE BAZA ( impins cu haltera, presa militara, genuflexiuni cu haltera, indreptari, ramat, tractiuni, flotari la paralale, flexii, extensii, impins cu priza ingusta, etc. ).
Cu alea pui mushci, nu cu flotari si abdomene.
Si documenteaza-te ce sunt proteinele, tu DEJA IEI PROTEINE, mareste intai proteinele pe care le iei deja
Nu stiu ce sa zic si eu am 15 ani si arat ca unu de 20ani, am facut sport acasa si la sala fara nici un atrenor si arat destul de bine, vreau sa se mai formeze oleaca muschi si eau si eu proteine si trag tare dupa aceea, la 20 de ani vreau sa imi eau steroizi casa particip la concursuri de culturism. sper ca te-am ajutat. si din cate am auzit ie bine sa ei si proteine catitati mici, odata ce ai loat proteine tinete de sala nai incotro.
De ce sa te tii de sala cand iei proteine?
toata lumea ia proteine, se gasesc si in mancare, asa ca de ce ai face ceva special cand iei din suplimente?
p.s. : lasa sala, ia o carte de limba romana, ca scrii ca un analfabet
N-ai inteles nimic.
Esti prost
Ia loc
Ai nota 4
Evident ca si exercitii, dar ti-am zis, exercitii de baza, NU prostii gen flotari si abdomene
Cu flotari nu pune NIMENI muschi
Cu exercitiile astea pui muschi :
http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/exercitii-valoroase/
Sa nu-ti lipseasca nici un exercitiu de acolo
p.s. : eu ma multumesc cu alea din carne, branza, oua, etc., ca eu am 5 mese pe zi, am zile cand depasesc 1 kg de carne :D
Someonee întreabă: