Stai linistita ca nu ai nimic si eu am patit tot asa nu ti-a venit de 4 luni
deoarece inca se regleaza cand iti va veni menstruatia o sa fie foarte abundenta
Bună.
Parcă ți-am mai spus, consumă ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal natural, mai este cunoscut și ca "mantia doamnei".
Sănătate!
Pa, pa.
Nu-mi amintesc, mersi oricum!
Pai intreaba ceva la farmacie sau du.te la un medic ginecolog!
Sau poate nu sa reglat deja bine!
Esti tu sigura ca intarzierea e datorata stresului si fluctuatiei de greutate? De ce nu vrei sa mergi la un doctor (eventual medicul de familie) si sa ceri o consultatie? 4 luni e o perioada ingrijorator de lunga. Cu sanatatea nu e de glumit.
Remediul natural pe care ti-l recomand e medicul ginecolog. Probabil esti anorexica, ele raman fara menstruatie. Si dup-aia, mergi si la nutritionist. Ca sa nu te ingrasi tot ce ai slabit.
Salut.Citi ani ai? cred ca in primii ani de menstruatie e ceva normal.Si totusi mai bine mergi la un medic daca e nevoie.
Nu trebuie sa ei nici un remediu. posibil sa nu iti vine chiar 6 luni.nu se regleaza decat dupa ani. daca nu esti convinsa intreaba la farmacie, doctori
Buna maryna, sunt consilier pentru un stil de viata sanatos, promovez niste produse din aloe vera..in primul rand, ce varsta ai? si de unde esti. poate am putea stabilii o intalnire..sau putem discuta in continuare aici. daca doresti.o zi frumoasa