anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-o aparut o gaura in par si in locul acela nu am par, gaura e cat o moneda de 10 bani, mi-a aparut din senin in urma cu cativa ani. Tot asa mi-a aparut o taietura ca o cicatrice tot din senin, aveti vreo idee de ce? Mai imi creste par in locul ala sau asa o sa ramana toata viata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Posibil sa fie de la stres. La unii se vindeca, la altii nu...citeste mai multe pe google, sunt multe articole, eu nu am studiat.

6 răspunsuri:
| Cris1235 a răspuns:

Nu ți-a fost spart capul când ai fost mic în zona respectiva? Dacă da, atunci sigur acela e motivul

| Bondarel99 a răspuns:

Poate fi o forma de alopecie, o alopecie care apare in unele locuri si de obicei parul nu mai creste inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cris1235):

Nu o aparut din senin azi am observat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Nici cu tratament nu mai creste? De la ce se face boala asta? Cumva de la stres? Se poate vindeca alopecia?

| brokxy a răspuns:

Si eu sa stii am avut dar mi-a disparut nu stiu ce naiba e dar la mine a disparut

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru brokxy):

Cred ca e alopecie areata dar nu sunt sigur.ai avut noroc tu