| DaryaDari a întrebat:

Mi s-a ciobit o măsea (cu tratament de canal), ce pot face până ajung la doctor pentru a preveni degradarea ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa ajungi urgent la dentist, maine daca poti ar fi bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi cat mai fast la doctor și ai grija cu dulciurile

| Simpatic a răspuns:

Sa nu mananci in partea aia, sa te speli regulat pe dinti, sa folosesti apa de gura, sa te asiguri ca nu intra mancare si nimic acolo in ciobitura pentru ca stiu eu poate sa apara vreo infectie ceva, dar stai fara griji protejeaza-te si totul va fi ok si nu lasa pe alta data mersul la medicul stomatolog!

| DaryaDari explică (pentru CristiDinBucuresti):

Maine mă duc, am vorbit. Dar până atunci... există chestii pe care trebuie să le evit? pe lângă dulciuri.

| DaryaDari explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc mult!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DaryaDari):

Sa eviti sa maninci pe măseaua aia, sa nu bei ceai sau cafea fierbinte, si cand te speli pe dinti, in zona măselei sa nu freci tare cu periuta, usor delicat, ce varsta ai?

17

Și Mulțumesc mult!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DaryaDari):

Sanatate multă

| Simpatic a răspuns (pentru DaryaDari):

Nu ai pentru ce!