| Diiiiaaaa a întrebat:

Mi s-a spus ca genoflexiunile subtiaza picioarele.Am inceput sa fac dimineata 50 si seara 50.Este de ajuns? Intr-o saptamana se vor vedea rezultate sau ar trebui sa fac si la pranz? Fundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

E suficient.

| Chio9 a răspuns:

Diaaaa. cel mai bine ar fi daca te-ai apuca tu de alergat. si asa e cel mai okey.

Parerea mea.

| AdiAdrian1995 a răspuns:

Rezultatele nu se vad asa repede...trebuie sa faci constant o periaoada mai luanga de timp si cat de multe poti.

| cosmina92 a răspuns:

NU este bine ce faci! Am sa iti spun cu ce gresesti si am sa iti dau ceva sfaturi pentru inceput genoflexiunile ajuta la formarea unui picior frumos ( faci masa musculara), 2 ) eu zic ca cel mai bine este sa faci asa : azi 10 peste o zi 20 peste o zi 30... tot asa (daca faci timp de 7 zile tot 50 nu o sa se vada niciun rezultat pentru ca tu nu avansezi ) nu stiu in cat timp o sa se vada rezultatul dar se va vedea happy, sper ca te-am ajutat si bafta! happy

| COOLboY a răspuns (pentru cosmina92):

Sunt de acord cu tine, cosmina

| cosmina92 a răspuns (pentru COOLboY):

mersi

| sellyz a răspuns:

Este suficient, dar rezultatele se vad intr-o luna sau 2.si mai mult o sa faci muschi la picioare si o sa arate super. Funda?

| betting a răspuns:

Baga cate 100 seara ~!