Și eu folosesc gelul Pure Skin. Aplică după 30 de minte o cremă pentru a îmmuia zona uscată. Nu afectează negativ.
Eu iti recomand un ulei de corp sau o lotiune de corp care sa iti hidrateaze pielea.
Sa nu te mai folosesti si fa-ti niste masti pentru piele sau procura o crema speciala pentru piele uscata...
Nu la asta ma refeream, ci la tipul de piele, nu i se potriveste. De exemplu, gelul meu de dus imi lasa pielea catifelata, incat nu mai trebuie sa pierd timpul cu lotiuni, creme hidratante sau mai stiu eu ce, doar daca imi doresc un masaj...Mai mult, gelul de dus pe care il foloseam inainte imi usca pielea si era neplacut, trebuia sa folosesc tot felul de lotiuni...nu se merita, folosesti ceea ce ti se potriveste si ai o stare de bine dupa fiecare dus!
Incearca sa-ti faci o glicemie, poate cauza nu este gelul. In special pentru cei cu glicemia mare imediat dupa dus observa pielea uscata. Cate kg ai?
Poate ai tenul uscat sau mixt si nu ti se potriveste trebuie sa aplici o crema hidratanta dupa
Ronaldinho1 întreabă: