| DarkSmile a întrebat:

Mi s-a uscat tare pielea de la gelul Pure Skin de la Oriflame. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| CoCoMona a răspuns:

Nu-l mai folosi, nu ti se potriveste.

| KeepCalm a răspuns:

Și eu folosesc gelul Pure Skin. Aplică după 30 de minte o cremă pentru a îmmuia zona uscată. Nu afectează negativ.

| lostsoul4ever a răspuns:

Eu iti recomand un ulei de corp sau o lotiune de corp care sa iti hidrateaze pielea.

| ButterflyEtkisi a răspuns:

Sa nu te mai folosesti si fa-ti niste masti pentru piele sau procura o crema speciala pentru piele uscata...

| AidaAmaranta a răspuns:

Sa nu o mai folosesti!

| KeepCalm a răspuns (pentru CoCoMona):

Nu afectează nici un tip de piele, în compoziția sa sunt substanțe concentrate dar în cantități nesemnificative.

| CoCoMona a răspuns (pentru KeepCalm):

Nu la asta ma refeream, ci la tipul de piele, nu i se potriveste. De exemplu, gelul meu de dus imi lasa pielea catifelata, incat nu mai trebuie sa pierd timpul cu lotiuni, creme hidratante sau mai stiu eu ce, doar daca imi doresc un masaj...Mai mult, gelul de dus pe care il foloseam inainte imi usca pielea si era neplacut, trebuia sa folosesc tot felul de lotiuni...nu se merita, folosesti ceea ce ti se potriveste si ai o stare de bine dupa fiecare dus!

| DarkSmile explică (pentru CoCoMona):

Pai asta nu e deloc gel de dus big grin, Pure Skin e un gel pentru fata, care o curata de impuritati.

| CoCoMona a răspuns (pentru DarkSmile):

Aha:d... sfatul meu e acelasi, pentru fata, spre exemplu, sora mea foloseste una dintre gamele de la Amway si e foarte multumitahappy.

| CoCoMona a răspuns (pentru DarkSmile):

*Pentru fata eu folosesc un sapun lichid de la LifeCare care nu-mi usuca pielea si care este recomandat, in special, tenului gras, seboreic (eu am tenul normal) si cu probleme (l-am achizitionat prietenului meu, dar il folosesc si eu) si chiar da rezulatate bune in cazul lui.

| Tudorand a răspuns:

Incearca sa-ti faci o glicemie, poate cauza nu este gelul. In special pentru cei cu glicemia mare imediat dupa dus observa pielea uscata. Cate kg ai?

| DarkSmile explică (pentru Tudorand):

Asta nu e gel de dus. e un gel de purificare a fetei, asa sa zic)
cate kg am? nu stiu. daca am vreo 35.

| MiaMikkidutza a răspuns:

Poate ai tenul uscat sau mixt si nu ti se potriveste trebuie sa aplici o crema hidratanta dupa