Mergi la un medic dermatolog sa te vada, pare destul de grav din ce zici "mi se decojeste scalpul". poate fi o ciuperca si astea pot ataca si radacina parului, care o sa inceapa sa-ti cada. poate fi o iritatie de la sampon sau chiar o alergie (cu o alergie la un sampon m-am chinuit si eu) - deci ca prim pas, preventiv, nu mai folosi samponul pe care-l folosesti acum. la magazinele cu produse din plante exista sampoane "fara sapun", chiar asa ceri, si dupa spalare limpezeste-te cu niste ceai de musetel - musetelul calmeaza iritatiile si dezinfecteaza. dar mergi la medic musai sa vezi care-i originea problemei. sanatate!
am cam mult par de tuns dar nu cred ca ar fi cea mai buna solutie oricum mersi de raspuns. a si sunt fata
Spala-te pe cam la 2-3 zile cu sapun de sulf sau de gudron.Se gasesc in farmacii, costa in jur de 6 lei.
O prietena de-a mea a avut o asemenea problema si tot zicea sa se duca la dermatolog, dar mama mea a folosit o metoda traditionala. Te dai cu unt pe toata zona capului si iti pui o sacosa mica pe deasupra.Stai o ora asa si astepti.Stiu ca e cam gretos, dar eu sunt sigura ca functioneaza.La prietena mea nu a functionat din prima, dar a doua oara nu avea absolut nimic.Incearca,sunt sigura ca va da rezultate bune.; D Sadai funda doar daca ai sa aplici metoda asta traditionala, ok?