| Fantaspirit a întrebat:

Mi se mișcă daca apăs cu degetul incisivii centrali,cei doi dinți din fata,ce pot face sa nu cada sau sa nu mai fie mobili? Cred că sunt suspect de paradontoza,pentru afecțiunea asta ce tratament sau ce proceduri oferă medicul stomatolog? Menționez că mă spăl pe dinți,cred că am retractie gingivala, ce proceduri se fac sa revină gingia la forma inițială? Ce tratamente mai ieftine cunoasteti? Îmi vor cădea acei 2 dinți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Au cazut ca erau cariate, de acord. Dar vrei sa se carieze si altele? Mergi la dentist.

18 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

In primul rand o igiena orala corecta, dupa care vizita la un stomatolog.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Lasa-te de fumat/tigari si nu o sa-ti mai cada niciodata garantat?

| Goete a răspuns:

Spui ca esti suspect de "paradontoza" si ne intrebi pe noio pe aici ce sa faci in timp ce timpul trece si tu nu faci tratament. Macar cauta pe net si nu mai pierde timpul intrebandu-ne pe noi costul tratamentului cand ti-l da gratuit un dentist

https://dentestet.ro/......e-trateaza

| Fantaspirit explică (pentru Goete):

Nu am bani bro că știu ce e de făcut, de abia am sa scot mâine o masea, doua.

| Goete a răspuns (pentru Fantaspirit):

Scosul maselelor nu e gratuit in Romania?
Sau prima.consultatie la un stomatolog privat unde iti da diagnosticul si pretul tratamentului, nu e gratuita?

| sierra1 a răspuns:

"cei doi dinți din fata, ce pot face sa nu cada sau sa nu mai fie mobili? "

dacă ai peste 70 de ani, e firesc. Zi merci că-i mai ai și p-ăia!

| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la Stomatolog ca sa primesti injectii sau tratament in gingii, fiindca pot sa-ti cada toti dintii, daca deja se clatina.

la acest moment, cand dintii au inceput deja sa-ti cada singuri, nu mai este timp de tratament ieftin, ca ala trebuia facut de multa vreme, acum ai nevoie de interventia medicului, de urgenta! Fugi al stomatolog!

"în 25 Decembrie 2022 | Fantaspirit a întrebat:
Buna.
Mi-a căzut o măsea, ce pot pati daca nu o scot? De 2 zile mă simt ametit, mi-a mai căzut vreo 2 masele dar nu am avut nici o problema, nu înțeleg la asta de ce mă simt ametit.
Când îmi pot face o programare sa o scot? Adică ce a mai rămas, sper că o poate scoate."

https://www.tpu.ro/......u-am-avut/

Nu e gratuit

| Fantaspirit explică (pentru Violleta2022):

Erau cariate de aia au căzut, nu mi-a căzut nici un dinte sănătos

| Fantaspirit explică (pentru darrio2007):

Am scos măselele cu probleme gata.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Bravo.

Mergi si tu la un bar, insulti pe unul altul si ti le scot ei gratis

laughing nu te contrazic

Mai si glumim... dar ai grija de dinti

Mersi,și tu de ce iubești laughing

Red ca nu inteleg la ce te referi, ce anume de ce iubesc?

Adică nimic din ce reiese laughing
Las că nici eu nu iubesc pe nimeni și nu s iubit de nimeni nu i bai

Eu iubesc totul chiar daca nu ma iubeste happy