| alexandruDin a întrebat:

Miercuri am facut un CT cu substanta de contrast, Ct-ul a iesit normal dar aseara(dupa aprox 3 zile) am avut febra de 37, 5 si frisoane urate,am mai facut si azi febra dar fara frisoane, mai am o mica durere de cap de vreo 2 zile dar nici-un simptom de raceala. Poate fi de la substanta aceia de contrast? a mai patit cineva? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Eliminarea completa a substantei de contrast din organsim se realizeaza in maxim 24 h de la ingerare.Prezenta acestor simptome pot avea alta cauza

| alexandruDin explică (pentru alinadianaaa):

Altceva sincer nu vad ce, mai ales ca dupa 24 de ore de la acea mica febra si frisoane nu am mai avut absolut nimic si mi-am luat temperatura de 3 ori pe zi si de fiecare data in limita normala. Daca era infectie, virus sau ceva ma gandesc ca dura mai mult si aveam si alte simptome