| Alexis123bsb a întrebat:

Multumesc mult celor care mi-ati raspuns la problema cu somnul insa alaltaieri la fel am vorbit insa eram treaza, da aproape adormita si ma auzeam cum vorbeam prostii.Nu am putut sa dorm toata noaptea.Ieri in sfarsit am adormit insa de o luna visez numai chestii nasoale legat de la tara (unde stau bunicii mei morti).Azi mergeam spre ei insa am facut accident.Matusa mea nu era ranita deoarece era pe scaunul soferului, mama mea la fel nu, insa eu care eram in spate, eram ranita grav si nu puteam sa respir si picioarele imi erau varza.

De ce mi se intampla toata astea de la o perioada?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Inca ceva: dormi cu veioza aprinsa si cand visezi rau, bei apa dintr-un pahar adus deja in cameara, langa pat, dupa care te introci pe partea cealalta, faci semnul crucii si te culci.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar trebui s-a nu mai manaci nimic dupa ora 7 seara, ca la 10 sa mergi in pat cu stomacul gol (mancarea fiind deja digerata), fara sa mai ai cosmaruri si vise nebune.

| Alexis123bsb explică (pentru Violleta2022):

Nu mananc dupa ora 7... dar am o singura chestie putin care imi tulbura somnul.Nu pot dormii absolut deloc singura pentru ca mi e frica ca vine cineva dupa mine desii nu stiu cine. Ziua nu am frica asta dar noaptea simt ca mor.O singura data an dormit singura si tin minte perfect cum am visat numai demoni si am avut o voce toata noaptea in cap care imi zicea ca nu merit pe pasmant ca tot ce fac e gresit si de atunci nu am mai dormit

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexis123bsb):

Eu imi culcam copii cu o lampa de veghe aprinsa, ca sa nu se sperie, daca cumva se trezesc noaptea.
Iti recomand acelasi lucru, sa dormi cu o veioza aprinsa si nu iti va mai fii frica.
Banuiesc ca nu esti copil mic de 4-5 ani sa mai dormi cu mama, nu?

| IsabelaIssa a răspuns:

Poți face hipnoză regresiva, te va ajuta să îți înțelegi aceste frici, vise și tot ce te interesează.