| king5151 a întrebat:

Neapărat o sa am simptome la a doua doza de vaccin? La primul nu am avut nimic, dar am văzut ca multi spun ca la a doua doza e mai rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat. Eu la a doua doza am simtit doar o usoara durere in braț vreo doua zile apoi mi-a trecut, nimic altceva.

| king5151 explică (pentru anonim_4396):

Dar la prima doza ai avut ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru king5151):

Tot asa, o usoara durere in braț.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i adevarat!
Nu am avut nici eu si nici ai mei, nu am avut vreun simptom la a doua doza, tocmai pentru ca prima a intrat in corp si deja exista un pic de imunitate, corpul procesand rapid si mult mai usor vaccinul de la a doua doza.
In afar de un pic de durere, la mana unde iti face injectia, nu vei avea nimic altceva.

| TheRealFantasy a răspuns:

Depinde de fiecare, de sistemul imunitar si de alte prostii probabil; mai rau decat o usoara durere in brat si eventual o usoara febra nu are cum sa fie decat daca te stii ca ai alte probleme de sanatate.
Eu unul am avut o durere mai mult iritanta, persistenta in brat vreo 2 zile, dar nimic de speriat; daca ai simptome de gripa usoara gen febra, durere de cap, etc. poti lua un fervex sau ceva pe baza de paracetamol, de preferat pentru raceala si gripa (preventiv), NU antibiotice. big grin

| Vântulalb a răspuns:

NU neaparat. Cine spune asta?