| StrongHeart a întrebat:

Neata.Sper ca e categoria potrivita.
Haideti sa vorbim despre abstinenta sexuala.Voi ce credeti, este buna abstinenta sexuala pe termen lung? Se spune ca esti mult mai energic.Eu cred ca ajuta, pentru ca iti intareste controlul de sine.
Voi ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Independența de absolut orice te face sa fii o fiinta rationala nu una care este mereu in cautarea fericiri de moment

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad niciun beneficiu al abstinentei sexuale.

| doctorandus a răspuns:

E ca pe forumurile pro-ana: unii vorbesc de abstinența de sex, alții de abstinența de mâncare.

E un fenomen omenesc să te simți glorios când îți învingi o nevoie biologică, dar nu e normal din punct de vedere psihiatric. Cei care nu au tulburări mentale nu recurg la NoFap sau pro-ana.

| StrongHeart explică (pentru doctorandus):

Sa te abtii de la relatii sexuale e o tulburare mentala?

| doctorandus a răspuns (pentru StrongHeart):

Nu neaparat. De obicei cei care au tulburari mentale cad in plasa cu NoFap si pro-ana. Daca nu ai o partenera de sex te poti onani. Iar NoFap e o banda de ticalosi care-ti rapesc si ultima supapa de satisfacere a nevoilor sexuale. Deci, da, cei care au tulburari mentale cred povestea NoFap-ului si cauta se renunte atat la sex cat si la onanie.

| StrongHeart explică (pentru doctorandus):

Si mie mi se pare absurd nofap, daca vrei sa nu te masturbezi sau sa nu faci sex poti sa o faci fara sa stie toata lumea sau fara sa faci parte dintr-un grup de indivizi satui de laba.

| Frank51 a răspuns:

Am incercat doar pentru faptul ca dupa o perioada in care nu ai facut se simte mult mai intens, nu din alte motive. Nu vad sa ma ajute.

| Sofer a răspuns:

Nu am încercat și sunt ok cum sunt acum.

| Yuoia a răspuns:

Hai sa vorbim. Despre cei ce au doar un neuron si nu il pot folosi pentru activitati intelectuale si se rezuma doar la sex.
Miile de femei care au ramas vaduve dupa razboi, cum au trait fara sex? Sau puscariasii (barbatii), chiar toti ---hopa, nu mi se permite raspunsul clar la aceasta categorie--- sunt pe din dos?

Răspuns utilizator avertizat