E ca pe forumurile pro-ana: unii vorbesc de abstinența de sex, alții de abstinența de mâncare.
E un fenomen omenesc să te simți glorios când îți învingi o nevoie biologică, dar nu e normal din punct de vedere psihiatric. Cei care nu au tulburări mentale nu recurg la NoFap sau pro-ana.
Independența de absolut orice te face sa fii o fiinta rationala nu una care este mereu in cautarea fericiri de moment
Sa te abtii de la relatii sexuale e o tulburare mentala?
Nu neaparat. De obicei cei care au tulburari mentale cad in plasa cu NoFap si pro-ana. Daca nu ai o partenera de sex te poti onani. Iar NoFap e o banda de ticalosi care-ti rapesc si ultima supapa de satisfacere a nevoilor sexuale. Deci, da, cei care au tulburari mentale cred povestea NoFap-ului si cauta se renunte atat la sex cat si la onanie.
Am incercat doar pentru faptul ca dupa o perioada in care nu ai facut se simte mult mai intens, nu din alte motive. Nu vad sa ma ajute.
Si mie mi se pare absurd nofap, daca vrei sa nu te masturbezi sau sa nu faci sex poti sa o faci fara sa stie toata lumea sau fara sa faci parte dintr-un grup de indivizi satui de laba.
Hai sa vorbim. Despre cei ce au doar un neuron si nu il pot folosi pentru activitati intelectuale si se rezuma doar la sex.
Miile de femei care au ramas vaduve dupa razboi, cum au trait fara sex? Sau puscariasii (barbatii), chiar toti ---hopa, nu mi se permite raspunsul clar la aceasta categorie--- sunt pe din dos?