Pentru a te ingrasa manca multe dulciuri, ele fac bine ingrasari ... Dar nu uita de sport, fa cel putin 20 de flotari pe zi. Si nu uita, mananca multe dulciuri.cumparati pe zi macar o ciocolata si sa o mananci in aceeasi zi...sa vezi ce repede te ingrasi!
Pai mananca, daca nu mananci n-ai cum sa te ingrasi cu vitamina C... cat despre sala nu stiu ce sa-ti spun...
bafta la ingrasare:*
Mananca mese consistente,bogate in vitamine,proteine(carne,oua,lactate),dulciuri,si da,poti sa te apuci de sala, insa asta depinde de ce inaltime are tatal tau, spre ex eu iti spun din proprie experienta ca mi-am incetinit cresterea cu sala, fara sa fac ex la cap, si nu am mai crescut de pe la 14 ani jumate(acum am 16), desi inca mai sper. Daca ai parinti inalti, poti sa faci ce ex. vrei. Oricum sunt multi slabanogi in ziua de azi, si decat gras, mai bine slab.
Eu iti recomand un tonic se numeste tonotil si il iei inainte de masa cu 15 minute inainte, iti face pofta de mancare, iti da imunitate si are vitamina C. Sper ca te-am ajutat.
Pai fa in felul urmator:mananca carne pana te saturi si apoi tragi la sala o ora pe zi...incearca sa faci o data la doua zile,si sa lucrezi toate grupele de muschi in mod repetat,eu asa am facut si mi sa dezvoltat foarte bbine musculatura, doar ca eu nu am fost slab, am fost chiar potrivit cum ar venii
Pai fa in felul urmator:mananca carne pana te saturi si apoi tragi la sala o ora pe zi...incearca sa faci o data la doua zile,si sa lucrezi toate grupele de muschi in mod repetat,eu asa am facut si mi sa dezvoltat foarte bbine musculatura,doar ca eu nu am fost slab,am fost chiar potrivit cum ar veniiaaaa si daca e sa faci sala,nu are nimic, ea nu te opreste din crescut, doar sa nu ridici greutati deasupra capului...
Cumpara niste Bake Rolls/sticksuri/rondele Chio/pufuleti/popcorn etc. ( ceva de genul asta ) si mananca-le seara inainte sa te culci. Totusi, ai mare grija sa nu te ingrasi prea tare! Si nu iti recomand sa mananci multe dulciuri pentru ca iti strica pofta de mancare si in plus daca mananci foarte multe poti face diabet.Bafta!
Deci eu cred ca ar trebui sa mananci si sa faci exercitii fizice...da sa fiu sincer si eu am o problema cu mancatu
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: