| neverforgettiyourregretti a întrebat:

Negi/Veruci:
Folosesc Verolit Forte de 2-3 zile si negii s-au marit, au puncte negre in varf, pulseaza din cand in cand si uneori este prezenta durere suportabila.
A mai patit cineva la fel sau macar doar o parte din ce am descris mai sus? Si daca da, ati continuat si ati vazut rezultate (au picat negii)?
Dermatologul mi-a recomandat interventie locala, pe care nu o pot face decat peste 2 luni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| amaliab1997 a răspuns:

Buna! Sora mea a avut aceasta problema si da, acestea au fost si la ea simptomele. O usoara albeata si in jurul negilor daca se dadea putin pe langa. Solutia in sine se da pentru arderea negilor de aceea sunt si punctele negre in varf(acestia sunt negii propriu zisi). Negii nu au picat, au fost scosi cu o penseta ulterior. Daca sunt mai multi sfatul meu este sa urmezi interventia locala si poti continua cu Verolit pana atunci!
Sănătate!

| neverforgettiyourregretti explică (pentru amaliab1997):

Multumesc de raspuns! Am 2 negi mai mari si unul mai mic, chiar pe degete.
De cand am postat intrebarea s-au marit si mai mult, si pare ca ar fi ca un fel de puroi in jurul punctelor negre.
Voi incerca sa intep cu un ac steril sa vad daca iese ceva.
Apreciez sfatul si voi urma interventia locala cand voi avea posibilitatea, daca nu cumva vor pica sau ii voi scoate si eu cu o penseta sterila.