Buna! Cati ani ai? Daca erai obosita si n ai mai baut/facut cafea trebuia sa intrebi pe cineva.
O sa ti treaca stai linistita si bea apa ca sa i diminueze efectul.
Bea apa, incearca sa te relaxezi. Data viitoare cand esti obosita vezi ca e o solutie excelenta, naturala 100%, si care nu da gres niciodata: DORMI!
Nu esti proasta, doar neexperimentata De acum astepti sa treaca, nu prea ai ce face. Data viitoare sa tii minte ca trebuie sa pui cam 2 lingurite de cafea la o ceasca de apa.
Te intinzi pe spate cu corpul drept fara perna si te odihnesti, iti va lua cam 2-3 ore sa treaca. Am patit la fel cu cafea din automat, credeam ca lesin in alea 3-4 ore.
Exercitiile de respiratie, te pot ajuta. Inspira si expira profund, de mai multe ori. Mai poti cauta pe Youtube tutoriale cu exercitii de respiratie sau de relaxare. Mi se mai intampla si mie sa-mi bata inima tare, dupa ce beau cafea si imi trece in cateva ore de la sine. Asa ca stai linistita!
Mai bine nu mai recomanzi sa "ia o pastila" fara sa specifici ce anume, unui copil de 15 ani... ca cine stie ce ia.
Da, ai dreptate
Uneori ma mai ia valul si nu raspund cum trebuie uneori
Îți va trece. Data viitoare fai doar cafea simpla cu zahar nu mai adaugă altceva.