| SucDăMere a întrebat:

Noroc.
Am o problema destul de enervanta sau nu stiu daca pot sa ii spun problema.
Nu pot să iau in greutate si nu neaparat sa fie vorba de grăsime, ca fac si exercitii.
Am luat si un pachet de proteine, care speram sa ma ajute, fac cu greutăți si cu greutatea corporală exerciții acasa, pentru ca de sala nu am timp.
Mănânc destul de mult, chiar si târziu, dar degeaba.
Sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancatul tarziu nu ingrasa, am observat ca ai mentionat asta. Ideea e sa mananci 80% sanatos si sa iei in greutate incet(surplus caloric cam 300kcal). Alimente ca exemplu: avocado, nuci, branza, carne, oua, unt de arahide, iaurt. Dar sa nu faci excese. Proteinele fie ca le mananci din alimente fie din pudra e acelasi lucru. Sunt doar un supliment in caz ca nu reusesti sa mananci destul(2g x kgcorp). Atat de multe persoane au probleme cu obezitatea, deci nu te stresa cu luatul in greutate fiindca e o problema mult mai mica. Totusi iti urez succes. Iti recomand canale de Yt precum Andu Preda si Marius Mitrache. Succes!

2 răspunsuri:
| SucDăMere explică (pentru anonim_4396):

Am auzit ca si ovazul este bun, si alimente precum orezul brun si linte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SucDăMere):

Corect, nu mi-au venit toate pe moment