Asa presupui tu ca inima e sanatoasa, dar ai fost la un consult cardiologic pentru confirmare? Cu inima NU e de joaca!
Esti sigur ca esti sanatos cum? Mergi la un doctor, fa-ti un control, nu astepta sa se intample din nou. Bolile de inima nu sunt o joaca, crede-ma!
Calmati-va oameni buni! Nu e neaparat vorba de o boala... Inima te poate durea si daca ai carenta de calciu sau de vitamina C. Daca ti-a trecut asa repede nu cred ca e nimic grav! Incearca sa ei calciu sau vitamina C si vezi daca iti trece, iar daca nu du-te pana la medicul de familie! Dar probabil ca nu e nimic grav!
Frate nu astepta un raspuns aici. Mergi la medicul de familie. Ce, ti-e frica? Vrei nu vrei tot la el ajungi (daca chiar e o problema). Diferenta e sa nu fie prea tarziu.
Buna.
Si eu am probleme cu inima.
Cateodata si eu am asemenea simtome.
Dar eu am fost la un consult, si nu am nimic grav.
Ar fii mai bine ca si tu sa mergi, sa-ti distrugi orice nelamurire, sa clarifici lucrurile.
Sper ca te-am ajutat.
Daca vrei sa mai vorbim despre asta, scrie-mi in privat.
Pa, pa.
Pai...sa stii ca inima nu te doare niciodata probabil te-a durut ceva de langa inima... daca tia trecut nu trebuie sa iti mai faci griji poate a fost o neintelegere intre vene dar daca te mai doare ar fi indicat sa mergi la un doctor!