anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai am menstruatie de 6 luni aproape. Am 21 de ani. Sarcina e exclus pentru ca sunt virgina. Doctorul m-a diagnosticat cu ovare polichistice si mi-a recomandat tratament cu hormoni, ceea ce exclud. Pot trai asa in continuare, fara sa se creeze complicatii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Trebuia sa intrebi doctroul, ai fost, tia recomandat ceva, de ce nu ai intrebat daca stai asa ce o sa se intimple.
Teai dus, era eu sa zic ce ai ai venti inapoi peste laughing intrebi pe TPU daca poti sa stai asa, de parca pe aici ar sta doctroi specilisti sa dea consultatii online.
Suna doctorul unei ai fost, sau mergi inapoi si intreaba.

| Ka0ru a răspuns:

Ai sanse mai mari sa faci cancer de col uterin. Tratamentul cu hormoni doar iti "ajuta" ovarele, suplimentand organismul cu hormonii care ii lipsesc. Daca ti-a recomandat doctorul tratament ar trebui sa te gandesti sa il incerci...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dimpotrivă... Dacă continui să trăiești așa, simptomele se pot agrava mai tare, ceea ce nu este în regulă.

Cel mai bine ar fi să prinzi curajul de a merge din nou la medicul ginecolog, pentru a-ți face din nou o ecografie și să-ți administreze un alt tratament.
Poate îți dă ceva mai ok.

Nu trebuie să îți fie teamă să le iei, fiindcă este pentru binele tău.

Sănătate multă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru relian):

Invata in boola mea sa scrii, in mm de nevertebrata odioasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ka0ru):

L-am luat 2 ani. Dupa m-am oprit din cauza ca imi modifica analizele generale, cardioloaga zicea sa nu mai iau ca e pericol. Ginecologul zice ca e pericol daca nu iau. Pis pe ei de doctori.

| Ka0ru a răspuns (pentru anonim_4396):

Incearca sa ii schimbi. Altfel in afara de a-ti scoate ovarele nu vad alta solutie pe termen lung.

| Konstantinos99 a răspuns:

Pot trai asa in continuare, fara sa se creeze complicatii?
Cu siguranta! Doctorii ti au prescris doar solutii pasive.Cel mai bine e sa intelegi ca corpul tau e normal si ca reactioneaza cel mai probabil la mediu in care traiesti. Dar solutia este sa te rogi sa gasesti un baiat ce vrea ceva serios si care va avea grija de hormonii tai happy."Nu mai am menstruatie de 6 luni aproape " e frustrant inteleg si ca baiat, pentru ca am si eu o criza asemanatoare.E vorba sincer si de cum gandesti, de cum te simti tu sufleteste, sunt mai multe lucruri care pot determina situatia ta.Relaxeazate si fu tu insati ignorand problemele, roaga-te si dale in grija celui Preainalt.Si sa stii ca postul din perioada Craciunului te-ar ajuta dar fara Alpro si derivate, ceva chiar de post, esti fata gatesti binewinking. Acum nu stiu cat de prietenoasa esti cu sfaturile pe care ti le dau, dar sigur esti inteligenta sa le intelegi.

| Standt a răspuns (pentru anonim_4396):

Asculta cardiologul.
Poti trai asa dar nu poti face copii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Konstantinos99):

Mdea...sunt cam pe dos fata de ce zici acolo. Adica, nu vreau sa am treaba cu nimeni in niciun fel, mai alex sexual. Si apoi, nu cred in dumnezeu, deci postul nu cred ca isi face efectul. Dar mersi