Nu te panica! Incearca tratamentul naturist cu usturoi, macar pana ti se da un tratament corespunzator pentru ce afectiune medicala ai tu, dar asta numai dupa un consult de specialitate.
Taie marunt 1-3 catei de usturoi si administreaza-l cu apa.
Din cate stiu, la oxiuri sunt si mancarimi in zona anala, acolo unde parazitii coboara pentru a-si depune ouale. Ai aceste simptome?
Daca parintii tai nu pot gestiona problema sau nu te inteleg, mergi tu la doctorul de familie sau apeleaza la o persoana care sa te insoteasca.
Exista tratament pentru oxiuri si in farmacie, dar e important sa stii ca diagnosticul e corect, pentru ca acele pastile sa fie administrate. Ele afecteaza stomacul si nu are sens sa le iei degeaba, DACA nu suferi de oxiuri.
In primul rand nu vreau sa ti judec parintii, dar e f trist ca mama ta nu a auzit de oxiuri.
Eu iti recomand sa mergi la medicul de familie si sa i spui asta. Apoi el te v a trimite si ti v a spune exact de ce analiza ai nevoie sa faci.
Acesti indivizi de oxiuri practic te mananca pe interior, de asta esti asa fara energie.
Sunt fff periculosi daca nu i elimini cat mai repede.Asa ca ia si du-te cat mai repede la medic!
Nu ma mananca zona anala in timpul noptii, dar stiu ca sunt oxiuri pentru ca i-am vazut, sunt mici de tot si aproape transparenti
Daca i-ai vazut in scaun, s-ar putea sa fie altceva.
Consulta un medic, e cel mai indicat.
Poti sa nu iti mai dai cu parerea despre ce ai dupa ce ai citit de pe internet?
Mergi la medic si daca el iti spune ca ai aia foarte bine iei tratament dar du-te la medic nu lua pastile aiurea dupa urechea ta si a parintilor
As vrea sa ma duc la medic. dar cum..nici nu pot iesi din casa din cauza parintilor. o sa incerc sa ii conving desi probabil vor tipa la mine iar
Ai medic de familie iar parintii tai cred ca si muncesc.
Nu stiu ce varsta ai da banuiesc ca ai scoala unde trebuie sa duci o motivare daca lipsesti deci trebuie sa mergi la medic daca mergi la scoala totusi mergi la cabinetul scoli si spune-i ce ai si te vor ajuata sau te trimit la medicul de familie iar daca a tai nu vor vrea sunt nevoiti pentru ca esti timisa de catre medicul scolii