Nu cred ca e vb de ceva grab....ciclul tau nu e regular...si mie mi se intampla sa nu imi vina vreo 2 luni....deki: relax k nu`i cv grav
Nu e nimic grav, daca nu ai relatii sexuale. E doar o dereglare datorita faptului ca esti la inceput.
Daca zici ca nu esti insarcinata atunci cauza e pe fond psihic sa dereglat ceva in organism datorita emotiilor prin care ai trecut si trebuie sa mergi la ginecolog, endocrinolog si poate chiar psiholog pentru a te echilibra din nou dar nu sta asa ca nu e bine poti sa dai si in depresii din cauza asta si alea sunt mai greu de tratat.
La 12 ani mi-a venit si mie prima oara, apoi a intarziat un an! Deci e normal sa fie neregulat, trebuie sa se obisnuiasca organismul tau si sa isi faca un program.
Daca nu ai avut contact sexual in aceasta perioada nu trebuie sa iti faci griji, dupa prima menstra sunt am avut la 6 luni alta apoi la 3 si abia pe la 17 ani s-a reglat, nu la toata lumea e la fel pentru siguranta poti sa mergi la un ginecolog
La 12 ani cred ca nu e ceva neobisnuit. esti oricum la inceput de drum, banuiesc . cu timpul corpul tau se va obisnui cu ele.
S-au inventat doctorii, sa stii. Ia-o pe mama de mana si spune-i sa te duca la medic. Medicul de familie sau ginecologul ori endocrinologul pot sa confirme daca e doar o tulburare de adolescenta. Si, ai ocazia sa pui intrebari, sa capeti informatii. Chiar si de la varsta ta trebuie sa inveti ca un control medical este un act de grija/respect fata de propria persoana.
...sora mea avea tot 12 ani candva si a fost la fel doar 6 luni, a fost la medic, si totul s-a rezolvat,... e sanatoara, are copii frumosi, ...nu te intrista e doar trecator
... uite revin ea, a facut cura de slabire cu ceva,, nu stiu ce,, oare nu este cauza ta la fel?,...
Gungster98 întreabă: