| Georgd a întrebat:

Nu mi-a venit stopul de 13 zile, am luat niste antibiotice puternice acum o luna și am fost cam stresată și obosită, sunt activa sexual dar mereu ma protejez, de la ce ar putea fi? Ma dor sanii de câteva zile si putin burta. Dau fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nimic nu este fix în lumea asta! Poate să întârzie oricât, nu este semn de problemă. Abia după 3 luni în care nu îți vine, este recomandat să mergi la ginecolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Antibioticele, oboseala si stersul nu intarzie menstruatia.
Dar sexul neprotejat sau ciclul de tip neregulat, da.
fa un test de sarcina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există dereglări hormonale. Ceea ce sunt normale.Asta înseamnă că poate să-ți întârzie și 2 luni.Stresul și oboseala nu îți întârzie menstruația. Poți avea dereglări hormonale la orice vârstă. Dacă nu sunt dereglări hormonale, s-ar putea să fii însărcinată. Poate a fost spart prezervativul sau pastilele nu și-au făcut treaba.Cu sau fară protejare tot există o șansă infimă să rămâi însărcinată. În orice caz, fă un test de sarcină și dacă e negativ asta înseamnă că ai dereglări hormonale. Dacă nu e nici asta, mergi la un ginecolog.

| relian a răspuns:

Ce stop sa vina, ala de la coltu strazii?laughing despre ce stop vorbesti? Ai butoane de stop, sau pedale, ori te referi ca nu ti-a venit menstruatia?
Pfff nu mi-a venit stopu, aia da suna f frumos laughing Leaga funda de stop, e mai bun asa happy

| film89 a răspuns (pentru relian):

Nu e greu sa-ti dai seama ce stop.

| Sofer a răspuns:

Mai aștepți câteva zile si după poți face test de sarcina.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru relian):

Glume de rahat

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din cauza lor nu ti a venit ciclul antibioticul are reactie adversă si pana nu scapi de infectia din corp nu o sa ai ciclu, antibioticul il i ei pentru o infectie nu? Ce i ei Augmentin? Ce varsta ai? Sa natate multă

| relian a răspuns (pentru film89):

Stop eu stiu ca e ala unde trebuie sa te opresti.Alte stopuri, le mai zic oamenii la luminile de la spatele masinilor laughing
Nu e vorba de dat seama, este vorba de a spune ceva bun.Esti pe stop,stop la ce anume? Hai sa zicem ca esti la menstruatie, nu ai facut sex niciodata, ce faci spui ca esti la stop? Stop pentru ce anume?
Sa zicem ca faci sex, ai viata sexuala, esti la stop, atunci te referi ca nu poti sa faci sex.
Dar unia fac sex si la stopuri si pe stopuri laughing

| relian a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Vocabular de roman clocit laughing

| Georgd explică (pentru relian):

Ai vrut sa pari amuzant, te înțeleg

| relian a răspuns (pentru Georgd):

Am vrut sa par normal laughing nu ai cum sa vii sa spui ca vrei paine dar tu de fapt voiai mamaliga laughing ori poate voiai un 50.
Dar cum suna cand oamenii de astia simpli, sa nu zic altfel vorbesc asa, sunt pe stop laughing sincer imi vine mie sa ma ascund cand citesc, cand aud cum se exprima unia.

| Georgd explică (pentru Sofer):

Am făcut, negativ