Depresie, din pacate. Du-te la psihiatrie, acolo o sa-ti faci un tratament, iar cat priveste timiditatea, psihoterapia cu siguranta te va ajuta. Alunga gandurile astea ca nu merita sa traiesti. Meriti sa traiesti, de aia te-ai nascut si traiesti. Esti pretioasa, unica si superba. Sa nu-ti pasa de parerea celorlalte persoane. Simptomele tale indica depresie, dar cum nu sunt medic, iti recomand sa te duci, inainte sa se agraveze situatia ta. Imi pare foarte rau pentru tot ceea ce simti. Si eu am fost asa, dar m-au ajutat parintii, medicul, psihologul. Nu-ti neglija aceasta situatie!
Incearca sa vorbesti cu mama ta
.....sau daca nu gandeste-te ca nu ai nimic...si frica de intuneric...si eu am avut-o...e doar in mintea ta... poti sa iti iei o lampa sa dormi cu ea aprinsa
In primul rand viata este un DAR pe care nu trebuie irosit cu sinucidere. Gandeste-te, nu toti primesc DAR-ul asta + ca mai esti si sanatoasa.
In al 2-lea rand faci pe moment doar 2-3 prietene iar dupa jumatate de an sau chiar peste 1 an o sa devii si tu persoana care esti tu cu adevarat.
- Vezi, totul vine de la creier. controleaza-ti creierul si nu o sa mai ai ganduri/fobii etc.
Trebuie sa te fortezi sa vezi peste, sa vezi realitatea, sa vezi viitorul. Doar folosindu-ti creierul unpic mai mult decat este normal.
Totul este o iluzie!
Deeaandreea9156 întreabă: