| predator2 a întrebat:

Nu pot dormi,trec printr-o perioada mai grea,a murit un membru de familie cu ceva timp in urma, ma simt foarte stresat, ce medicamente mi-ati recomanda care nu necesita prescriptie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Condoleanţe,îmi pare foarte rău pentru tine!
Este foarte indicată o consiliere psihologică, te va ajuta mult, n-are rost să te îndopi cu medicamente, îţi vei face mai mult rău decât bine!
Să te ajute Dumnezeu să poţi trece peste această stare, timpul te va ajuta.
Te pup!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuieste farmacistul. este cel mai in masura sa te sfatuiasca

| Beautyroom a răspuns:

Condoleante.
Recomandat este un supliment alimentar pe baza de plante. Passiflora, tei, lavanda. Iti recomandam un complex ce nu necesita reteta si este perfect sigur si pentru organism:
http://www.beautyroom.ro/......stress_394

| fabiola a răspuns:

Iti recomand Nocturn sau Stres formula, ambele de la Alevia!

| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Nu-ti poate recomanda nimeni nimic aici.
Cel mai indicat consulti un medic psihiatru, iar el este in masura pentru a-ti prescrie un tratament medicamentos pentru depresie.
Daca nu vrei in a consulta un medic, in ultima instanta, te duci la Plafar si ceri medicament anti-depresiv pe baza de plante fara efecte adverse. (Ex.: Vagostabyl).

Sanatate!

| predator2 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc tuturor pentru sfaturi, cred ca o sedinta doua psihologa nu face rau nimanui, si nu-i o rusine in a cauta ajutor.inca odata multumesc.