| sergyubest3 a întrebat:

Nu stiti cum asi putea sa slabesc putin si eu? ca am incercat de toate?
plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mynu a răspuns:

Dieta! mananca cat mai sanotos (chestii gen salate si din astea)nu manca prajeli si lucruri de la fast food!

5 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Intra pe http://aloeveraforever.ro/ si poate de data asta reusesti.

| meo a răspuns:

Sfatul meu: Mergi frate la sala!, vei slabi garantat, te limitezi la 1 abonament de cateva sedinte si vei observa diferenta daca intr-adevar vrei sa slabesti.

| yappi a răspuns:

Incearca sa nu mananci paine si fa mult sportwinking

| sergyubest3 explică:

Fac sport si multe altele si nu merge

| annabella_1226 a răspuns:

Daca nu ai peste 18 ani, zic sa nu te chinui sa slabesti! ca oricum o sa slabesti! cunosc pe cineva de 17 ani, care a luat pestile, si a facut o mare greseala, pentru ca acum are probleme de sanatate. nu mari dar are! si daa a slabit foarte mult un timp, dar acum e la fel ca inainte de a lua acele pastile!