In primul rand incearca sa-ti schimbi gelul de dus sau mai este o posibilitate din cauza apei una din astea doua cu siguranta este
Iti multumesc, am schimbat gelul pe fiecare saptamana, si apa la fel
Poate faci alergie de la sampon sau de la gel incearca sa folosesti produse antialergice.
Iti spun ca din cauza apei am patit si eu de cate ori merg in Salajan la un var si fac dus acolo mor de mancarime, la mine in Drumul Taberii nu am nici cea mai mica problema, tinand cont ca la var fac dus decat cu apa fara nici un fel de gel de dus
Mai mi-am adus si apa de fantana, mi-am fiert-o pe aceasta de la robinet,m-am splat cu apa din Dambovita, Arges, Mures si Olt si tot asa e, cand ma apuca dracii ma ia de zici ca am paduchi in cap si raie pe corp faza tare e ca nu tine prea mult, atata mi-ar trebui
Varule,am o retinere ce nu ma lasa sa fac acest lucru, nu "poci" ma, nu "poci"
Fii atent şi la alimentaţie! Poate din ce mănânci faci alergia respectivă! Multă sănătate!
Ti se usuca pielea de atata spalat si frecat la ea, ca prin asta indepartezi stratul ei de protectie. Parerea mea: ia un sapun cu sulf, si spala-te trecand cu sapunul de cel mult 2 ori pe orice portiune a pielii, si apoi nu te mai freca. Dupa baie, clateste-te pe portiunile mai iritate cu ceai de musetel si apoi da cu o crema hidratanta. Pentru partile de piele mai expuse - maini, fata, gat, foloseste zilnic o crema hidratanta, mai ales in sezonul rece, inainte de a merge afara.
Legat de alimentatia vegetariana, poate si asta sa fie o cauza, daca nu ai asigurat prin ea nevoile de nutrienti a organismului. Completeaza dieta cu produse lactate si oua.
Multumeste mai bine dupa ce (si daca) te ajuta. Sper sa te ajute.
Frate,sufletul mi-e multumit si daca ma baga cineva in seama, la buna vedere
Poate ai pielea sensibila. Incearca sa te hidratezi, stiu ca suna ca un raspuns pentru o tipa dar...incearca cand faci dus sa te clatesti cu ceai de musetei si dupa ce te usuci sa te dai cu crema. Ar trebui sa iti calmeze pielea.
Pe_Viata_Anonim_1994 întreabă: