| cszw a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu pisica mea, nu mai mananca nimic de 3 zile (apa bea), nu mai are chef de nimic ca sa zic asa e lipsita de viata. Mi se rupe sufletul cand o vad asa, daca a mai patit cineva asa ceva rog sa lase un raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Poate e doar in calduri.in perioada asta toate slabesc.

Răspuns utilizator avertizat
| cszw explică (pentru GeorgeEduard):

Nu mananca, si cand ma apropii de ia sau incerc sa ma joc cu ea pur si simplu pleaca de langa mine, se izoleaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pai daca-i asa trebuie vazuta de un medic veterinar, n-o lasa asa sa sufere, e pacat!
Ai grija de pisica ta, e bolnava!
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| pietrean a răspuns:

Ca sa fie bine si pentru tine si mai ales pentru pisica, MERGI LA MEDIC. Daca e letargica, are sigur ceva.Nu ai spus, sexul, varsta, rasa...

| cszw explică:

Prea tarziu am lipsit 3 zile si a murit, mor de nervi cine m-o fi pus sa ma duc la scoala daca nu ma duceam aveam timp sa o duc la veterinar si acum poate traia...