| DaDcMaIntrebi a întrebat:

Nu stiu cum sa spun a na am citit ca hemorozii au ca effect sangerarea anala, constipatia si durerea de a state pe scaun si voiam sa imi spuneti daca am sau at putea fi altceva, de durere pe scaun doar daca stai mult ca amorteste fundu in rest nu e mimic, condtipatie nu am merg in fiecare zi si sangerat am gasit in pic de sange acum si m-am speriat am vrut sa intreb ca sa stiu, am fost dupa si nu am mai avut Pete de sange, o fi din cauza ca eu atunci cand ma sterg dau bine pana ma ustura sa fiu sigur poate am vreo rana,? de usturat ma ustura 1-2 min dupa atat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca o crema de tataneasca produsa de cera sibiu si vei scapa de hemorizi alaturi de o dieta bogata in fibre alimentare si fara otet, sucuri acidulate, alcool, usturoi, ardei iute, sau condimente ca piperul.
Cel mai bine uita-te intr--o oglinda si vezi daca ia hemoroizi in zona anala, daca nu ai du-te la doctor pentru un consult.

| Uxellodunon a răspuns:

Poti sa ai fisuri anale, (cum e si atunci cand ai colturile gurii crapate)

| DaDcMaIntrebi explică (pentru Uxellodunon):

Pai si o sa treaca nu? Am fost mai devreme si nu a fost sange.

| DaDcMaIntrebi explică (pentru MihaiNicu23):

Din CE am vazut poze cum arata nu am nimic