| Stevida10 a întrebat:

Nu stiu daca e categoria corecta, dar totusi am o intrebare mai ciudata. Ieri mi-a venit ciclul si imi fac griji ca curge prea mult, chiar si prin haine si cand ies afara ma murdaresc si e super naspa. Scuze pentru intrebare, dar sunt noua in chestia asta am mai avut o singura data in ianuarie. A da si ma doare si burta. Ce trebuie sa fac sa nu se mai intample asta? Va rog seriozitate am nevoie de sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand stai linistita in pat si sa stii ca primele zile asa este, depinde de la persoana la persoana...ia-ti pastile de la farmacie, ibalgin forte sau nospa forte sunt foarte bune si puneti tampon de noapte pe zi daca este asa rau..adica cu cele mai multe picaturi, sa nu fumezi, sa nu bei si sa nu mananci ciocolata cat timp esti pe stop si sa iei si calciu primele zile de ciclu. sper ca te-am ajutat, si un sfat du-te si la doctor, ca nu prea e normal sa-ti vina in ianuarie si apoi tocmai acum dupa 6 luni.Succes! Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mama ta te poate ajuta mult in aceasta problema, la fel si medicul de familie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pune absorvante de noapte (sunt mai lungi si mai late,eventual inca o pereche de chiloti.
Bea ceai de cretisoara.Un ceai pe zi, regleza menstruatia.
Pentru dureri un analgezic gen norofen, paduden, panadol (unul din ele)
Poti pune pe burtica o sticla de apa calda in dreptul ovarelor
Este important ca in acesta perioda sa nu te agiti prea tare, sa nu superi si sa faci sport moderat.

| j1NNNx a răspuns:

Nu te mai agita. Te relaxezi, e normal ca la orice femeie sa se intample big grin

| RedDeath a răspuns:

Pai, asa e organismul tau. Ai putea incerca sa iei o pastila de vitamina K atunci cand iti vine, vezi daca functioneaza, daca nu, iei o pastila intr.o zi si alta in alta zi.