| darksector a întrebat:

Nu stiu de ce dar am o senzatie ciudata la buze furnicaturi si un pic de usturime de la ce sa fie? thx

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FlorinDiablo a răspuns:

Probabil sa sau "parlit"din cauza frigului sau ai mancat ceva care nu i-a prins bine ficatului

4 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

De la frig. Da-te cu putina alifie de galbenele sau orice crema hidratanta ai prin casa si incearca sa n-o mananci cateva ore laughing.
Bafta!

| darksector explică (pentru FlorinDiablo):

Cred ca ai dreptate la partea cu ficatul am mancat niste paste cu carne si de atunci au inceput furnicaturile, mai grav este ca acum imi furnica si limba si barbia...este enervant rau

| darksector explică:

Nu cred ca esti de la frig, acum sa extins la limba si barbie, cred ca florin are dreptate am mancat niste paste cu carne si cred ca de la aia este...

| FlorinDiablo a răspuns (pentru darksector):

Cine te pune sa mananci ce nu trebuie? Multa Sanatate din partea mea BFT