| pintexim a întrebat:

Nu stiu de ce dar de la un timp a inceput sa ma manance capu' doar la trei zile dupa ce fac baie; am parul lung; si mi-am schimbat si samponul; nu stiu ce naiba sa mai fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| babyangel a răspuns:

Incearca sa nu mai folosesti balsam. Eu nu mai folosesc o perioada. e posibil ca si balsamul sa-ti creeze mancarimi.

9 răspunsuri:
| missGirlDeea a răspuns:

Ai paduchi big grinbig grin

| pintexim explică (pentru missGirlDeea):

Da mersi de ajutor dar nu am asa ceva crede-ma ca i-am aratat si lu'maicamea;

| cat212 a răspuns (pentru pintexim):

Incearca ceva sampon de la farmacie. poate scalpul tau e supra saturat de samponurile pe care le foloseai. :\ ceva natural din plante happy

| Classy a răspuns:

Probabil parul tau este uns si te mananca din pricina produselor ce le folosesti...De exemplu daca folosesti fixativul,ceara,gelul, spuma, etc. pana si placa pot cauza mancarimea si slabi rezistenta parului...incearca sa iti porti parul coafat intr-un mod cat mai natural! Si nu iti mai schimba samponul asa de des. Bafta kiss

| babyangel a răspuns:

E din cauza ca ti-ai schimbat samponul. Am patit-o si eu. Ma manca capul dupa doar o zi dupa ce faceam baie, dar la mine era din cauza ca foloseam si balsam. Eu folosesc Head&Shoulders si nu mai am probleme.

Răspuns utilizator avertizat
| missGirlDeea a răspuns:

Inseamna ca nu-ti merge samponul...ia-ti altul.))

| pintexim explică (pentru babyangel):

Pai,si eu folosesc balsam, oare din cauza balsamului?

| pintexim explică (pentru Classy):

Eu na ma dau cu placa, cu gel nu ma dau iar fixativul nici pe atat; nu am nici o idee ce imi provoaca mancarimile.