| GeorgeMarian1324 a întrebat:

Nu știu de ce dar urechile mele produc foarte multa ceara. Zilnic simt efectiv cum curge prin canalul urechii. Când îmi pun căștile nu durează nici un minut de multe ori și simt ca începe ușor sa curgă iar dacă vreau sa ma curat observ ca e moale și umeda deci e proaspătă. Îmi mențin igiena urechilor încă din copilărie deci nu cred ca ar fi asta problema.
Cauza-efect ar fi și faptul ca îmi îngreunează auzul și sunt interesat dacă știe cineva vreun remediu home-made pentru curățarea canalului auditiv. Aud. Aud okay chiar. Problema e ca nu pot înțelege multe sunete sau le înțeleg diferit fata de restul persoanelor. Mi-am dat greu seama dea lungul anilor în diverse situații. Spre exemplu o melodie. Eu auzeam niște versuri iar restul auzeau ce trebuie de fapt. Și multe altele. Dau funda.
Dacă îmi vrei sa-mi spui altceva precum du-te la un medic sau alte altceva decât ce am întrebat, evita întrebarea. Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zilog a răspuns:

Se rezolva
1 speli cu dusul in ureche de fiecare data cand faci baie
apoi pui 4 mililitri de rivanol si 4 mililitri de apă oxigenată intr-o seringă fără ac si speli cu ea in ureche lasi să sfârie să clococtescă timp de 10 minte
apoi versi apa aia din ureche toată
apoi dai cu acest spray
https://www.trifolia.ro/......spray.html

apoi astepti 30 minute să îsi facă efectul
apoi versi tot si usuci urechea
sa nu lasi să balatesca apa in interiorul ei ca apa aia face rau daca ramane acolo

vei scapa apoi ai grija ca in fiecare zi sa te speli si in urechea aceea

plus vara poate stai in asa fel in cat sa intre razele UV de la soare in urehce
Apoi ai grija nu mai dormi cu capul langa geamuri

ia cacula fes pe cap cand e racoare afara

nu te juca in urechi cu betisoare dinalea la care se spune betisoare de ureche ca sunt infectate majoritate dintre ele direct din fabrica alea nu sunt pentru urechi

eu foloseam servetele batistute nazale le faceam ca pe o andrea ca pe o gorneta si il bagam in ureche asteptam ceva cu el aculo
si cleiul era absorbit de acea hartie si cam gata
ca urecha trebuie sa aiba ceva ceara in interiorul ei

mergi la ORL la policlinica sa te spele ei in mod profesional daca vrei o salatura mai calitativa

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Dacă cumva ai infecție și te doare si te ia cu ameteală și cu grețuri mergi la medic.
(Eusunt scârbit de medici incompetenți pentru că am avut o probmemă muți ani șî am fost la mulți medici și nu i-au dat de cap și am rezolvat-o singur un bol aimentar intrat in plămân si rămas acolo ani de zile si ei imi dadeau antibiotice in loc să se gândescă că ari fi ceva gunoaie in plămâni)

Si eu am avut probleme cu urecheea chiar infectie dar aceasta apa oxigenata si argintul au desinfectat
apoi cand reuseam sa usuc urechea mai ii dadeam câte o săptămână cu tetracilină unghient dar la mine era infectie si mi-a trecut.

1 răspuns: