Se rezolva
1 speli cu dusul in ureche de fiecare data cand faci baie
apoi pui 4 mililitri de rivanol si 4 mililitri de apă oxigenată intr-o seringă fără ac si speli cu ea in ureche lasi să sfârie să clococtescă timp de 10 minte
apoi versi apa aia din ureche toată
apoi dai cu acest spray
https://www.trifolia.ro/......spray.html
apoi astepti 30 minute să îsi facă efectul
apoi versi tot si usuci urechea
sa nu lasi să balatesca apa in interiorul ei ca apa aia face rau daca ramane acolo
vei scapa apoi ai grija ca in fiecare zi sa te speli si in urechea aceea
plus vara poate stai in asa fel in cat sa intre razele UV de la soare in urehce
Apoi ai grija nu mai dormi cu capul langa geamuri
ia cacula fes pe cap cand e racoare afara
nu te juca in urechi cu betisoare dinalea la care se spune betisoare de ureche ca sunt infectate majoritate dintre ele direct din fabrica alea nu sunt pentru urechi
eu foloseam servetele batistute nazale le faceam ca pe o andrea ca pe o gorneta si il bagam in ureche asteptam ceva cu el aculo
si cleiul era absorbit de acea hartie si cam gata
ca urecha trebuie sa aiba ceva ceara in interiorul ei
mergi la ORL la policlinica sa te spele ei in mod profesional daca vrei o salatura mai calitativa
Dacă cumva ai infecție și te doare si te ia cu ameteală și cu grețuri mergi la medic.
(Eusunt scârbit de medici incompetenți pentru că am avut o probmemă muți ani șî am fost la mulți medici și nu i-au dat de cap și am rezolvat-o singur un bol aimentar intrat in plămân si rămas acolo ani de zile si ei imi dadeau antibiotice in loc să se gândescă că ari fi ceva gunoaie in plămâni)
Si eu am avut probleme cu urecheea chiar infectie dar aceasta apa oxigenata si argintul au desinfectat
apoi cand reuseam sa usuc urechea mai ii dadeam câte o săptămână cu tetracilină unghient dar la mine era infectie si mi-a trecut.
anonim_4396 întreabă:
Samson1995 întreabă:
Vlalslsl întreabă: