| WhMan a întrebat:

Nu stiu de ce in ultimul timp am niste insomni deranjante...
De la 7, 8 dimineata nu mai pot dormi chiar daca m am culcat la ora 2, 3 dimineata. si in timpul zilei sunt foarte obosit... puteti sa ma indrumati cumva? tin sa va anunt ca eu trebuie sa ma trezesc la ora 6 jumatate in fiecare zii
si in weekend cand am timp sa dorm nu pot...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| kzd a răspuns:

Problemele medicalesunt probleme serioase care necesita consult specializat. Intreaba un doctor ce poti sa faci. Eu iti pot recomamda doar sa bei un ceai inainte de culcare si sa incerci sa te culti mai devreme.

| fgsdfgdfgdsfgfd a răspuns:

Deci,tu ar trebui inainte de culcare sa bei o cana de lapte cald cu miere, sau o cana de ceai cald de menta..Incearca sa iti faci un masaj la talpile piciarelor cu crema sa te mai linisteasca..In primele zile nu ezita sa te culci la ore mai normale.Nu uita sa nu mananci dupa ora sase! Daca nu merge trebuie sa consulti un doctor happy

| qwerty1234 a răspuns:

Ar trebui sa faci sport zilnic, si atunci te asigur ca o sa poti dormi linistit. Nu poti dormi pentru ca este prea multa energie in tine pe care nu o consumi, doar pentru ca esti obosit nu inseamna ca nu ai energie. Si eu ma trezesc devreme, la 6:40, si in week-end dorm cam pana la 8-9(cateodata ma trezesc chiar mai devreme) pentru ca mi-e suficient, ma culc la 10-11 nu ca altii la 3-4 dimineata. Doctorii o sa iti dea doar sa iei medicamente(normal) pentru ca ei traiesc din banii pe care oamenii le dau pe medicamente. Ai incredere in mine, fa mult sport si dupa o scurta perioada de timp o sa vezi ca in timpul zilei o sa fi foarte energic si noaptea o sa poti adormi atunci cand trebuie.

| AnWtZyKa a răspuns:

Parerea mea este sa de duci la un doctor. Si eu zic ca este o mare problema daca nu poti dormi. S-ar putea sa ai pe fond nervos. Ar trebui sa te duci la un doctor, iar el te va conculta, si e posibil sa iti dea si tratament. Ar trebui sa te duci acum cat inca e la inecput, ca daca nu e posibil sa nu mai poti dormi toata noaptea. Si inca ceva, nu te mai culca asa tarziu. Culca-te la o ora normala, iar inainte de asta bea si tu o cana de ceai (de tei preferabil) sau o cana de lapte cald. Sper ca te-am ajutat.