anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu știu dacă e categoria potrivită dar în fine.Ați folosit crema Spirulin? Are efect împotriva coșurilor? Dacă da în cât timp?
Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alinaa2 a răspuns:

Nu am idee ce iti pot spune despre aceasta crema dar eu iti dau un sfat din proprie experienta. pentru cosuri poti folosi diane 35
este foarte bun, crede-ma!
http://www.efarma.ro/products.php?id=822

| ALEX2402 a răspuns:

Da, are efecte bune impotriva cosurilor, dar pe termen lung, insa sa nu mananci ciocolata, aredi iute, piper, seminte, nuci, deoarece o sa-ti aglomerezi ficatul si toxinele o sa se vada pe fata

| Ani4ka18 a răspuns:

Da,sora mea a folosit si pe ea a ajutat-o, dupa 8-10 zile sau observat schimbari.

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Aaa stai asa ca iti spune fratele tau big grin iei frumos o bucatica de vata hap intelegi dupa care o umezesti un pic cu spirt si iti cureti tenul... in general daca nu ai chef poti sa dai doar unde ai cosu respectiv. bafta

| Never4ever a răspuns:

Exceel,intrebare normală.waw nu văd bine?!

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Never4ever):

Vezi foarte bine.