| deyutza_6928 a întrebat:

O colega de-a mea se masturbeaza de vreo 3-4 ori pe zi. Ar vrea sa nu se mai masturbeze si nu se poate abtine. Cum o pot ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practicarea unui sport mai diminuează din dorinţa acerbă de a se masturba.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu cred pana nu vad.

Abh
| Abh a răspuns:

Probabil stie ca e exagerat ce face si tocmai de aia o face. Are probleme psihice si cerseste atentie.

nony
| nony a răspuns:

Si colega ta are 13 ani, e ultima la scoala, parintii se cearta non-stop si este neglijata constant, nu? Sa-ti spun adevarul? Este o inadaptata a societatii.Asta e metoda ei de a scapa de tensiunile zilei.Nu-i grav atata timp cat masturabarea este ceva fiziologic, nu o obsesie cum este in cazul ei.

nony
| nony a răspuns:

@satana
Am o pregatire specialá in satanalogie.Sunt expert in expulzarea demonilor din oamenibatting eyelashes

nony
| nony a răspuns:

@Satana
Ai dreptate, nu stiu cu cine vorbesc, dar tu, stii? Posibil, esti atatcunoscator si mai ales, omniprezet. Ti-am apreciat postarea de aseara dar nu si raspunsurile. Pustoaicele fac ¨treaba¨ adminilor, eu imi fac treaba mea. Ce ar fi sa-ti vezi de treaba ta?

| Derye a răspuns:

@Nony: Deci, cu alte cuvinte, ne exorcizezi?

| Brotacelu a răspuns:

Stai mai mult cu ea, faceti plimbari pe afara, prin parc, magazine, orice astfel incat sa nu se mai poata masturba,... si incet incet o sa ii treaca[eventual o "actiune, doua seara pana termina definitivbig grin]

| kr.mdy a răspuns:

O poti ajuta prin a face diferite activitati impreuna cu ea, asa ea nu se va plictisi si nu-i va mai fugi mintea la asa ceva.

| klaudiu2009 a răspuns:

In primul rand nu mai arunca pe asa zisa colega ca e vorba de tine laughing apoi incearca sa iti faci orice preocupari sa nu te mai gandesti la prosti laughing ...mastarurbarea dauneza deoarece prin ejaculare se pierd subsante esentiale corpului omenesc. doar de aia obosesc barbati dupa o partida de amor si i ia somnu laughing

| klaudiu2009 a răspuns:

Sked mai documenteazate ca esti in aer mai rau ca artificiile de revelion laughing

| SatanaInIzmene a răspuns:

Nony, imi pare mie ca nu stii cu cine vorbesti? Expertul expertilor daca esti nu-mi poti scoate nici macar un fir de par.Garantat! Ar fi mai bine daca ai exorciza siteul de copii, ce zici?

| covexrobu a răspuns:

Pai o poti ajuta sa isi gaseasca un iubit care sa ii satisfaca poftele carnale astfel nu se va mai masturba. Asta cu conditia ca persoana respectiva sa o satisfaca pe deplin.

| Sked a răspuns:

Masturbarea nu e un motiv de ingrijorare
sunt o gramada de interviuri si alte cele cu doctori care spun ca nu are importanta de cate ori te masturbezi
daca fata se simte bine si i place las-o sa se masturbeze
singurul motiv de ingrijorare ar fi igiena si sa aiba grija sa nu se raneasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i inainte, draga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Categoric
Am un var 37 de ani care sufera de aceeas problema
Daca vreti va pot facilita o intalnire caravandanielo@gmail.com

| athos01 a răspuns:

Da add la mrns_adrian