Întrebare recomandată | bboanna a întrebat:

O cura de slabire eficienta? Sa`mi spuneti daca ati incercat`o, va rog! Funda.:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iuliabalascanu a răspuns:

Uite cateva reguli de aur: nu manca dulciuri,prajeli,renunta la cina,bea multe lichide,si renunta la alimentele albe(faina adica paine si tot ce include faina, zahar, sare, orez,) si nici banane, in afara de asta mai bea in fiecare dimineata un pahar de apa calduta nu rece

8 răspunsuri:
| OanaMaria21 a răspuns:

Fa multe abdomene in fiecare zi asa incat sa simti ca faci febra, bea multa apa si nu mai manca dupa ora 6... happyBafta

| charleslouboutin a răspuns:

Nu mai manca mult si fa sport.

| deliadelia17 a răspuns:

Buna dragutaa eu am slabit 17 kg cu acesata dieta:
Dimineata :
-O cana de iaurt cu quinoua expandata(o poti gasi la Kaufland si nu este nici scumpa)
-O gustare: un mar sau un alt fruct.
-Ai mai multe variante poti sa mananci un iure din 2 cartofi cu 1 bucata de piept de pui, sau mamaliga cu iaurt sau 4 buc de ficatei la gratar cu salata de vara sau poti sa iti creeezi o salata cu crutoane, salata verde, smantana, quinoua, piept de pui si zeama de lamaie, este satioasa si gustoasa.
-Iar la cinaa: branza de vaci cu rosie sau doi morcovi, oricee care are 100 de kcal dar sa fie mancat pana in ora 18:00. Poti sa gasesti pe Youtube multe exerciti, nu este greu doar trenuie sa ai vointa :* Sper ca te-am ajutat si nu uitaa VOINTA ESTE CEA MAI IMPORTANTA! :* :* :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ar trebui să ştii să mănânci corect, o alimentaţie mai săracă caloric, bazată pe multe fructe, legume, nu prăjeli, nu grăsimi, multă mişcare!
Te pup!

| bboanna explică (pentru iuliabalascanu):

Multumesc! Am facut acest lucru 2 saptamani si am slabit 2, 5 kg. Cred ca o sa incep iar.

| bboanna explică (pentru deliadelia17):

Offf...sunt la liceu si nu stiu ce sa mananc, cu exceptia fructelor! Nu imi permite orarul sa pot urma cura. Oricum, multumesc mult! Vointa am. si inca cat! Te pup

| deliadelia17 a răspuns (pentru bboanna):

Paii si eu sunt la liceu si preferam in timpul liceului sa comand de la anumitele firme de catering big grin poti incerca varianat asta :* :* Succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.perfecte.ro/diet-health/dieta-rina-90-de-zile.html
Pare o cura lejera desi dureaza 90 de zile. Nu am tinut aceasta dieta, dar vrea sa o incerc :D