Mergi la alergat in fiecare zi pentru rezistenta
si 400-500 m ii foarte putin eu cand am dat proba de rezistenta la sport trebuia sa scot 1000 m in 4 min si am scos in 3, 40!
tinete de alergat! pa
Trebuie sa ai rezistenta. Sa-ti dau un exemplu: prima data cand am inceput sa alerg, dupa un sfert de ora mam durea ficatul, splina, ceafa, ma dureau plamanii +febra musculara. Dar am mers si a 2-a oara, a 3-a oara si durerile s-au diminuat, si peste 2 sapt, ma simteam foarte bine. Mediteaza la ce ti-am spus
Si un copil de 13 ani fara prea mult antrenament de rezistenta poate alerga fara probleme 500m.Eu am 14 si vara alergam fara nici un antrenament 2 km fara oprire. Poate ai insuficienta cardiaca, adica nu sangele nu poate transport adestul oxigen la celule, iar oxigenul este benefic. Vreau sa stiu daca nu ai ceva dureri la nivelul pieptului cateodata.
Problema nu este ca nu pot am vazut clar ca pot, deoarece cand alerg cu cineva ma ambitionez cu el si pot alerga distante foarte mari dar cand sunt singur obosesc foarte repede asta este problema
Sunt mai multe criterii pe care se bazeaza rezistenta.Depinde si de locul unde alergi, de ex eu preferam sa alerg langa un rau din apropierea orasului pe un dig deoarece era aer cu mai mult oxigen, iar al criteriu este si respiratia, nu ai voie sa vorbesti, cauta pe net mai multe informatii si bafta.
Iti dau un sfat cand alergi Fa congruenta cu mainile adica: -piciorul stang mana stanga -si respira in 2 timpi stangu (o respiratie) dreptu (o respiratie) -pe urma stangu (expiri aierul ) dreptul respiri aierul
Funda? :X