| Monyyyyy a întrebat:

Oftalmologul a spus să iau tropicamida și încă alte 2 medicamente dar nu mi se dilatează pupila de la ea, oricum aș pune în ochi sau în sacul ăla nu mai înțeleg, trebuie să mai pun o picătură și un gel după, sper să se vindece chiar dacă nu se dilată

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Giulia911 a răspuns:

Din câte știu dacă nu se dilata nici nu se vindeca. Cate picături ti-ai pus pana acum?

| Giulia911 a răspuns:

După ce îți pui trebuie sa stai cu ochii închiși pana la următoarea picătură.

| Monyyyyy explică (pentru Giulia911):

Am pus și 2-3 am auzit ca sunt care au rezistența la așa ceva, s-o dilatat puțin, cică nu toate se dilată tare, duminică iar merg la el api nu e vina mea nu pot pune 10 picături

| Giulia911 a răspuns (pentru Monyyyyy):

Și eu am luat picăturile astea, și doctor mi-a zis sa pun pana se dilata, mie mi-au trebuie 8 picături

| Giulia911 a răspuns (pentru Giulia911):

Trebuit*

| Monyyyyy explică (pentru Monyyyyy):

Și ai pus direct pe ochi sau ai tras pleaoapa de jos? Nici nu știu cum să fac îmi era frică să nu pun mult să nu orbesc ca mai am încă 2 medicamente te da bănuiesc ca trebuie sa se dilate încă ceva strop și unguent ca am băgat furculița în ochi

| Giulia911 a răspuns (pentru Monyyyyy):

Eu le-am pus direct în ochi, nu orbești

| Giulia911 a răspuns:

Dar de la ele cât timp o sa ai pupila dilatata vei vedea în ceata, sa nu te panichezi