| bluegreenjsjs a întrebat:

Ok, deci, nu vreau hate.
Pur si simplu, am luat mai mult de 20 de pastile printre care si anti-depresive cu energizant dar faza e ca nu se intampla nimic. Ma simt chiar bine. Ar trebui sa fac ceva? Isi fac efectul intarziat? Nu stiu ce se intampla.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Nu-ti fa rau singur, ai grija de corpul tau, nu merita nimic in lumea asta sa te impinga sa-ti faci rau singur.
Dupa cum a zis si cealalta persoana, du-te la urgente sau baga-ti degetele pe gat si vomita tot. Nu e indicat sa iei antidepresive de capul tau pentru ca in general pastilutele alea nu ajuta 100% singure. La ce reactie te asteptai sa ai?
Nu te lasa de viata, viata ti-o poti face cum vrei tu, dar traieste-o! du-te la urgente, curata-te, vorbeste cu cineva.

8 răspunsuri:
| SEMIHA a răspuns:

Dacă e adevărat ce ai scris aici, îți recomand să mergi de urgență la spital pentru o spalatură gastrică și restul vei vedea acolo! Sau poți să chemi o salvare. Sper din suflet că glumești.

| bluegreenjsjs explică (pentru SEMIHA):

Nu glumesc, dar nu vreau sa afle nimeni. Oricum nu stiu daca au un efect. Doar incepe sa imi fie din ce in ce mai somn.

| bluegreenjsjs explică (pentru SEMIHA):

Nici macar nu as stii ce sa le zic, adica, unde ma aflu. E posibil sa nu se intample absolul nimic?

| Dismally a răspuns:

Depinde ce ai luat. Daca spui ca iti este somn si vrei sa traiesti, suna la 112 cat mai repede.

| SEMIHA a răspuns:

Cel mai bine este să îți chemi o salvare imediat. Cum adică nu știi să le spui unde te aflii? Cei de la serviciile de ambulanță, îți vor pune întrebările necesare. Trebuie doar să le răspunzi corect. Spui strada măcar, spune zona, orice. Din răspunsurile tale am dedus că ești mic și crede-mă că acum nu știi ce faci. Nu ai pe nimeni? Prima persoană care îți iese în cale să sune pentru tine, dacă tu nu vrei.

| bluegreenjsjs explică (pentru Dandinelle):

Pai nu am luat doar anti-depresive, am luat si paracetamol si niste pastile verzi si rotunde. Daca nu ma duc la doctor mor sigur?
Nu asteptam nici o reactie, asteptam sa nu mai am niciuna. Dar totul incepe sa devina ciudat si acum efectiv ma simt de parca nu am mai dormit de cateva zile. As merge la urgente dar nu vreau sa afle parintii mei.

| Dandinelle a răspuns (pentru bluegreenjsjs):

Du-te direct la urgente, ia-ti actele cu tine. Pentru ca totul incepe sa devina ciudat, pastilele sunt deja in stomac si se descompun, efectele incep. Tu ai zis ca ai luat antidepresive happy. Oricum, nu te juca cu pastilele, nu are rost sa iei mai mult decat ce-ti prescrie doctorul sau farmacistul. Vorbesc serios cand iti scriu ca sa bagi degetele pe gat sa vomiti cat de mult poti daca nu te duci acum la urgente. Nu stiu daca mori ca habar n-am ce ai in stomac si nu sunt medic gastroenterolog. Sper sa nu mori si sa investi sa ai grija de corpul tau!

| Andreeush a răspuns:

Eu cred că ar trebui să te duci la urgențe și după aia să stai de vorbă și cu un psiholog.