| Parinteledinsat123 a întrebat:

Ou curd : Este sănatos să-l beii? Apropo : Am văzut la sala că mulţi beau ou crud.

Ajută la ceva? are ceva benifici pentru a fi consumat la sală?

Avantaje si dezavantaje dacă bei ou crud la sală. Mulţumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdrenalinTm a răspuns:

Nu e chiar ou crud la sala se bea doar albusul dar na uni nu au timp sa il separe, albusul e proteina ajuta sa cresti in masa musculara dar daca bei prea mult nu e bine ca stresezi ficatul ca orce aliment care il consumi in exces, galbenusul nu e chiar bine sa il bei pentru ca contine mult mult colesterol da si nutrienti importanti cum ar fi: lecitina, vitaminele A, B, D, E, H, PP dar e mai bine sa eviti galbenusul

5 răspunsuri:
| Tinna666 a răspuns:

Din cate am auzit eu cica e bine sa bei un ou crud de prepelita dimineata pe stomacul gol.dar chiar nu stiu sa iti spun la ce e bun

| Tinna666 a răspuns:

Oh,mi-am amintit.o matusa ii dadea catelului ei(caine lup) un ou crud in fiecare zi si zicea ca ii face blana sa luceasca si sa nu mai pice asa mult..nu stiu daca are legatura cu ce ai intrebat tu.dar mi-am amintit si mna laughing

| Ayakawelwel a răspuns:

Da este bine sa bei, dar este scarbos cum il simti happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ayakawelwel):

Serios, e bine? te-ai uitat la prea mult rocky

| IonelaToma a răspuns:

Nu are niciun dezavantaj, e foarte sanatos sa bei ou crud. Insa din cate stiu ajuta mult la subtierea vocii.