Stai acasă cu familia ta fa revelionul Cin știe ce-ți pune in băutura ăia de revelion și i-ai bat joc de tine nu te mai încrede in oricine tu chiar nu te gândești deloc la ce pericole te pui? iar faptul ca tu ai ascuns asta de tatăl tău să sti ca nu-i bine deloc ce faci și mama ta la fel nu-i bine deloc ca ascunde de ce faci tu in fine ai grija de ce faci și ce decizi iei
De revelion s-ar putea sa fie interdictie totala, daca cazurile de infectari nu scad.
Oricum esti prea mic pentru revelioane. Pentru tine si parintii tai este mais anatos stai acasa, cuminte sis a dormi dupa miezul noptii.
Mai bine ai pune mana pe carte. La 14 ani sa nu sti sa scrii cateva propozitii? N-ai pus nici un semn de punctuatie. Esti praf si tu te gandesti la petreceri? Eu nu ti-as da drumul nici in curte!
Sincera sa fiu, cred ca parintii tai sunt niste inconstienti ca te-au lasta la petrecere, in plina pandemie.
Daca trece 1 saptamana si nu aveti nici unul covid, atunci considerati-va norocosii anului.
Eu ma grăbesc cand scriu nu ma gândesc la semnele de punctuație.
Daca nu te lasa, asta e. Inseamna ca asa e cel mai bine pentru tine. Ai incredere in parintii tai ca iti doresc ce e mai bun pentru tine. Incearca sa-ti domolesti tentatiile. Nu orice pare tentant, e si bun.
Sa-i spuna cineva lui zilog ca un barbat nu poate naste. m-a blocat ca i-am spus o data ca abereaza mult pe aici.
TaviOctavian111 întreabă: