Pentru a se inalta, trebuie sa stea atarnata de o bara (sa se tina cu mainile) macar 1minut pe zi. si 100% se vor vedea rezultate in timp indelungat. deci intr-un an, doi, sigur se va inalta.
plus volei! ajuta mult!
Mai depinde acu poate ea stacneaza dar e mult prea micuta poate se va mai inalta vreo 10 cm dar mai bine sa se apuce de volei sau baschet ca sportu inalta mult depinde daca iti place sper sa nu fumeze ca se ingrasa si ramane mik
Normal! la 15 ani inca e in crestere! totusi pentru cei care vor sa se inaltze mai mult, basketu`e cunoscut pentru cel mai bun sport de inaltzare.
Buna Sorina, In privinta cresteri nimeni nu poate sa-ti spuna exact depinde in mare parte de organism! dar uite am un coleg in clasa de 1, 30 si are 14 ani in vacanta de vara a avut 1, 55 datorita exercitilor zilnice atarnat de bara! deci baieti si fetele cresc pana la 18 ani! poti sa ii spui prietenei sau prietenului tau sa nuse sperie ca va creste! chiar eu am 1, 58 si am 14 ani si cu bunavointa si efort ma inalt! sper ca ti-am fost de folos...Dori
Nu cumva acea persoana esti tu?
Depinde de fiecare persoana in parte cum se dezvolta . si app se pot face analize sa vezi daca mai cresti . undeva prin nord pe langa gelaterie e o clinica sau ceva de genu si iti recolteaza sange se trimit la Bucuresti si`ti vin rezultatele. a facut un prieten care are 15 ani si 1. 64 si i`a zis ca e dabia la jumatea cresterii (e baiat, ei se dezvolta mai tarziu)
Se poate!
La fel cum au spus si ceilalti pe forum, si sportul si exercitiile fizice conteaza!
Incearca sa mananci bine, moderat sa nu exagerezi deoarece te poti ingrasa f repede in perioada asta.Alege sa mananci mancare bogata in arginina(de ex:ciocolata, alune, nuci, capsuni, citrice, mazarea, coca-cola, si daca vrei un pic de bere-e foarte bogata in arginina)
Si nu-ti face griji! Ai sa cresti!
Si eu aveam in a cls. a 8-a 1. 61m, iar acum in clasa. a 9 am 1. 71,
App, si stresul e un factor daunator pentru crestere! Asa ca bucura-te de viata
Nu stiu.si eu am aceeasi prob.peste 1 luna jum fac 15 si am 1. 52 ce faq vreau sa crescc.anu acesta ma duq la liceu si nu stiu ce o sa zic ``colegii mei noi`` . mi`e fricaa ( am citit mai jos acolo cu.agatatu de baraa.nujj poate nu e o idee rea. o sa incerq.
da cum faq?
in fiecare zi la aceaji ora?
spun`tsimii.nu vreau nici sa joq baschet.nu`mi place.