| Cristina_3321 a întrebat:

Pana la ce varsta cresc fetele? Cum te inalti? Cunosc pe cineva care are 15 ani si 1, 55...se mai poate inalta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jahjah a răspuns:

Pentru a se inalta, trebuie sa stea atarnata de o bara (sa se tina cu mainile) macar 1minut pe zi. si 100% se vor vedea rezultate in timp indelungat. deci intr-un an, doi, sigur se va inalta.

plus volei! ajuta mult!

48 răspunsuri:
| lucyone89l a răspuns:

Mai depinde acu poate ea stacneaza dar e mult prea micuta poate se va mai inalta vreo 10 cm dar mai bine sa se apuce de volei sau baschet ca sportu inalta multbig grin depinde daca iti place sper sa nu fumeze ca se ingrasa big grin si ramane mik big grintongue

| cami_1122 a răspuns:

Normal! la 15 ani inca e in crestere! totusi pentru cei care vor sa se inaltze mai mult, basketu`e cunoscut pentru cel mai bun sport de inaltzare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Sorina, In privinta cresteri nimeni nu poate sa-ti spuna exact depinde in mare parte de organism! dar uite am un coleg in clasa de 1, 30 si are 14 ani in vacanta de vara a avut 1, 55 datorita exercitilor zilnice atarnat de bara! deci baieti si fetele cresc pana la 18 ani! poti sa ii spui prietenei sau prietenului tau sa nuse sperie ca va creste! chiar eu am 1, 58 si am 14 ani si cu bunavointa si efort ma inalt! sper ca ti-am fost de folos...Dori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic, ca se va mai inalta daca fac e eforturi fizice si eu mai stiu ca daca sare coada se poate inaltalaughingasta stiu eu dpinde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma indoiesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow... parca e vorba de minehee hee Mersi de sfat jahjah. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dea domnu sa se mai inalte. cum sunt si eu de altfelhee heetot in aceeasi situatie sunt.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc handbal de 5 ani si am 1, 61 nu sunt prea inalta avand in vedere ca am colege de 1, 79.Antrenorul ne zice ca o sa mai crestem dar nu prea cred.eu zic ca cel mai bine ar fi sa se apuce de inot.dezvolta f bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva acea persoana esti tu?
Depinde de fiecare persoana in parte cum se dezvolta tongue. si app se pot face analize sa vezi daca mai cresti tongue. undeva prin nord pe langa gelaterie e o clinica sau ceva de genu laughing si iti recolteaza sange se trimit la Bucuresti si`ti vin rezultatele. a facut un prieten care are 15 ani si 1. 64 si i`a zis ca e dabia la jumatea cresterii (e baiat, ei se dezvolta mai tarziu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorina, da va creste.Pentru ca si eu cunosc pe cineva care are 14 ani are 1. 43 si a avut in vacanta 1. 36. daca ai incredere in tine iti place sportul practical e pe plimul loc, mancarea sanatoasa si exercitile. :XFale pe toate regulat si cu inganduinta.Bafta

| rko a răspuns:

Sportul e cel mai bun remediu in cazul asta

| rko a răspuns:

In acest caz sportul o va ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare: am 16 ani jumate si 1, 70. si fac si baschet. oare mai am sanse sa cresc macar pana la 1, 73? spuneti-mi va rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 14 fac 15 si am 1, 60 sad si 59-60 de kg, nu stiu daca mai cresc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate!
La fel cum au spus si ceilalti pe forum, si sportul si exercitiile fizice conteaza!
Incearca sa mananci bine, moderat sa nu exagerezi deoarece te poti ingrasa f repede in perioada asta.Alege sa mananci mancare bogata in arginina(de ex:ciocolata, alune, nuci, capsuni, citrice, mazarea, coca-cola, si daca vrei un pic de bere-e foarte bogata in arginina)
Si nu-ti face griji! Ai sa cresti!
Si eu aveam in a cls. a 8-a 1. 61m, iar acum in clasa. a 9 am 1. 71,
App, si stresul e un factor daunator pentru crestere! Asa ca bucura-te de viatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu fetele pana la 16 ani iar baietii pana la 18 ani
Momentan am 1. 89 si mi-ar mai trebui vreo' 10 Cm happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele cresc pana la 14 ani crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocuri de 10 cm si rezolvi problematongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! eu am 1. 58 inaltime si am 14 ani.nu stiu ce sa zic:-|daca e buna sau nu inaltimea, dar totusi si eu as vrea sa ma inaltbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca pana la 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 12 ani si 6 luni.Nu fac nici un sport. Am 44-45 kg si 1. 56m. Inca nu mi-a venit ciclul(dar nu stiu daca are vreo legtura cu asta). In orice caz as vrea sa cresc pana la 1. 65 - 1. 70. se mai poate. ajutati-m-ati va rog...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rapsunsul meu e sa faca s*x laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io la 14 ani am 1, 70 ca sa mai zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, am 16 ani si 1, 63. fac sport de performanta de 10 ani. a sanse sa mai cresc macar pana la 1, 70?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.si eu am aceeasi prob.peste 1 luna jum fac 15 si am 1. 52 ce faqstraight face crying vreau sa crescc.anu acesta ma duq la liceu si nu stiu ce o sa zic ``colegii mei noi`` tongue. mi`e fricaa crying( am citit mai jos acolo cu.agatatu de baraa.nujj poate nu e o idee rea. o sa incerq.happy

da cum faqstraight face?

in fiecare zi la aceaji ora?

spun`tsimii.nu vreau nici sa joq baschet.nu`mi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu ma ingrijorez pe tema asta pentru ca am 15 ani si am inaltimea de 1 48 si nu stiu ce trebuie sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da o sa mai creasca tongue numa sa nu se apuce de viata sexuala ca altfel nu o sa mai creasca laughinghee heesi normal daca o sa se apuce de sport o sa se mai inalte ceva tongue cum am patit-o euhee hee inotul este cel mai bun sport tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 14 ani si 1. 65 si am inceput sa ma atarn pe o bara cate 5 minute pe zi si intr-o luna m-am inaltat 7, 3 cm Merge!% bafta!